Asigurare Storno de Calatorie – Euro Team Travel

Asigurare Storno de Calatorie

ASIGURARE STORNO DE CALATORIE

De ce am nevoie de protectie storno?

Indiferent unde calatoriti, asigurarea vacantei va ofera protectie impotriva evenimentelor neasteptate care va pot afecta calatoria.

 • Pentru ca exista situatii in care pur si simplu nu puteti place in calatorie avand o problema medicala, daune elementare sau un caz de urgenta care va obliga sa ramaneti acasa, chiar daca va ganditi ca puteti calatori oricum, indiferent ce se intampla.
 • Pentru ca in cele mai multe cazuri evenimentele neprevazute se intampla cu putin timp inaintea plecarii in calatorie, situatie in care costurile de anulare sunt adesea de 85-100% din pretul calatoriei.
 • Pentru ca o ruda se poate imbolnavi, este necesara prezenta dumneavoastra acasa si nu mai puteti calatori, chiar daca va ganditi ca nu aveti nevoie de asigurare pentru ca, pana acum, nu vi s-a intamplat niciodata nimic.
 • Produsul Storno este un pachet complex cu o multitudine de evenimente asigurate pentru a va proteja atat in cazul anularii, cat si in cazul intreruperii calatoriei.

Avantaje

 • Fara limita de varsta si fara suplimentarea primei de asigurare
 • Acoperiri vaste
 • Perioada maxima de asigurare este de 93 de zile
 • Aeroambulanta

Ce tip de asigurare de calatorie pot incheia?

 • Calatorie cu avionul, masina, autobuzul sau trenul
 • Calatorii in tari din Europa si din afara Europei
 • Perioade de calatorie scurte sau mai lungi in strainatate
 • Vacante la plaja sau calatorii in destinatii exotice
 • Vizitarea prietenilor sau a rudelor in strainatate
 • City break-uri sau calatorii dus-intors in strainatate
 • Croaziere

EVENIMENTE ASIGURATE – ANULAREA CALATORIEI

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, reactii adverse la vaccinuri (numai in cazul injectiilor prescrise), vatamarea cauzata de un accident sau decesul persoanei asigurate.

Imbolnavirea grava brusca, neasteptata, vatamarea grava brusca sau decesul uneia dintre aceste persoane:

 • partenerul de casatorie sau partenerul de viata (buletin de inscriere in evidenta populatiei de 3 luni);
 • parintii (parinti vitregi, socri, bunici);
 • copiii (copii vitregi, gineri, nepoti);
 • fratii si surorile, cumnatii sau cumnatele;
 • alta persoana specificata nominal in polita (ex. bona).

Inrautatirea grava brusca, neasteptata, a unei suferinte (boli cronice) a persoanei asigurate, conform Conditiilor Generale de Asigurare.

Sarcina este un eveniment asigurat daca este constatata si confirmata medical dupa incheierea asigurarii.

Concedierea neasteptata de catre angajator.

Inaintarea actiunii de divort de catre partenerul de casatorie al persoanei asigurate.

Nepromovarea unei clase terminale sau a bacalaureatului.

In cazul a pana la 7 persoane specificate intr-o polita, care au rezervat impreuna calatoria (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar si in situatia in care un anumit motiv, dintre cele mentionate in  Conditiile Generale de Asigurare, intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.

In cazul in care daunele elementare sau furturile prin spargere influenteaza grav proprietatea persoanei asigurate, iar in urma acestor evenimente prezenta persoanei asigurate este indispensabila.

Concentrarea pentru serviciul militar de baza sau pentru serviciul civil in locul serviciului militar.

Incheierea asigurarii si plata primei pentru pachetele de asigurari cu protectie storno trebuie sa se efectueze in ziua rezervarii calatoriei.

In cazul in care incheierea asigurarii se face dupa data rezervarii calatoriei, vor fi asigurate numai acele evenimente care au loc incepand cu a 10-a zi de la data incheierii asigurarii (exceptii: accident, deces, eveniment elementar).

Daca incheierea asigurarii are loc intr-un interval de timp mai scurt de 31 de zile inainte de data de incepere a calatoriei, protectia storno va fi acordata numai daca incheierea asigurarii si rezervarea calatoriei se vor face in aceeasi zi.

In caz contrar asigurarea cu protectia storno nu mai poate fi incheiata ulterior.

Alegeti asigurarea de calatorie care se potriveste cel mai bine viitoarei dumneavoastra vacante achizitionand acest pachet prin agentia de turism EURO TEAM TRAVEL.

vouchere de vacanta oferte sejur romania

Booking.com

Asigurare Storno de Calatorie

Agentia de Turism Euro Team TravelAsigurare STORNO – indiferent unde calatoriti, asigurarea vacantei va ofera protectie impotriva evenimentelor neasteptate care va pot afecta calatoria. Informatii cu privire la produsele de asigurare Asigurator: AWP P&C S. A., filiala pentru Austria Produs: RO Asigurarea costurilor de stornare 1702 – MONDIAL ASSISTANCE Cumpara din agentia de turism Euro Team Travel cand ai achizitionat pachetul pentru vacanta ta si o asigurare storno pentru binele tau si al familiei tale, recomdarea nostra.

Descarcati Atasamentul

Fișier Descriere
pdf Asigurarea STORNO Preturi asigurare STORNO
Preturi, asigurare storno, detalierea serviciilor, evenimente asigurate, anularea calatoriei.
pdf Informatii -Asigurarea de calatorie STORNO - MONDIAL Informaţii cu privire la produsele de asigurare Asigurător: AWP P&C S. A., filiala pentru Austria Produs: RO Asigurarea costurilor de stornare 1702