Obiective Turistice Baile Olanesti Stațiunea Băile Olănești este situată în județul Vâlcea, la 20 km distanță de Râmnicu Vâlcea, într-o vale scăldată într-un verde intens vara și în pasteluri toamna. Din punctul nostru de vedere, toamna este anotimpul perfect pentru a vizita Băile Olănești dar mai ales satele ascunse după dealuri, ce fac parte din […]
Cititi mai mult..Vouchere in Avans 💳️ Card de Vacanta PLUXEE / UP / SODEXO
Vouchere in Avans – Card de Vacanta Pluxee / Up Romania / Edenred – Foloseste cardul de vacanta 🚨 acum si alegi sejurul mai tarziu, Iti prelungesti valabilitatea voucherelor de vacanta pana la sfasitul anului.
Cititi mai mult..Ce mai bune 10 hoteluri din Mamaia
Hotel Tomis Mamaia este amplasat in zona centrala a statiunii, la aproximativ 20 de metri de plaja. Hotelul a fost renovat complet in anul 2005 si se numara printre hotelurile preferate de turistii care aleg sa isi petreaca vacanta pe litoralul romanesc.
Cititi mai mult..Vouchere de vacanta Romania
Vouchere de Vacanta Romania, cumpara o vacanta de la Euro Team Travel cu voucchere de vacanta pe suport hartie sau Card vacanta.
Cititi mai mult..Prelungirea valabilitatii voucherelor de vacanta 2020 – 2021
Perioada de valabilitate a voucherelor de vacanta, emise in perioada martie 2019 – decembrie 2019 si ianuarie 2020 – noiembrie 2020, indiferent de suport, se prelungeste pana la data de 31 decembrie 2021
Cititi mai mult..Manastirea Putna – frumusetile Bucovinei
Manastirea Putna este un lacas monahal ortodox, unul din cele mai importante centre culturale, religioase si artistice romanesti. A fost supranumita „Ierusalimul Neamului Romanesc” (Mihai Eminescu).
Cititi mai mult..Manastirea Humor – frumusetile Bucovinei
Manastirea Humor (denumita uneori si Manastirea Humorului) este o manastire ortodoxa din Romania, construita in anul 1530 in satul Manastirea Humorului din comuna omonima (aflata in prezent in judetul Suceava) de catre marele logofat Toader Bubuiog. Biserica manastirii are hramurile Adormirea Maicii Domnului (sarbatorit in fiecare an la data de 15 august) si Sfantul Mucenic Gheorghe (sarbatorit la 23 aprilie).
Cititi mai mult..Gradina Zmeilor – Obiective Turistice Romania
Gradina Zmeilor – Rezervatia naturala de tip geologic si peisagistic Gradina Zmeilor este o arie protejata, monument al naturii, situata in judetul Salaj, in comuna Balan. Se afla la 10 km de orasul Jibou, in bazinul Almasului, pe teritoriul vestic al satului Galgau Almasului. Zona protejata se intinde pe 3 hectare.
Cititi mai mult..Lacul Sfanta Ana – Obiective Turistice Romania
Lacul Sfanta Ana este un lac vulcanic, fiind singurul astfel de lac de pe intreg teritoriul Romaniei. Este situat pe teritoriul judetului Harghita, in masivul Ciomatu, de pe stanga Oltului, in apropiere de statiunea Baile Tusnad. Lacul este asezat pe fundul craterului unui vulcan stins, denumit Ciomatu (sau, dupa alte surse, Ciomadu), din masivul vulcanic Puciosu, locul celei mai recente eruptii vulcanice in Carpati si in Europa de Est, care a avut loc acum cateva zeci de mii de ani (probabil mai recent de acum 42.000 ani).
Cititi mai mult..Palatul Brancovenesc Potlogi – Obiective Turistice Romania
Palatul Brancovenesc Potlogi este construit in anul 1698 de catre Constantin Brancoveanu, pe locul unei curti boieresti din judetul Dambovita, in localitatea Potlogi, Palatul Brancovenesc aduce aminte de vremurile prospere din aceasta zona. Voievodul a daruit palatul fiului sau, Constantin Brancoveanu.
Cititi mai mult..Biserica Brancoveneasca Potlogi – Obiective Turistice Romania
Biserica Brancoveneasca Potlogi marturiseste inca si astazi profunzimea artei brancovenesti, precum si viata sfanta si statornica a Sfantului voievod Constantin Brancoveanu. Ansamblul brancovenesc din comuna Potlogi, judetul Dambovita, aflat la o distanta de 38 de km de Bucuresti si la 49 de km de Targoviste
Cititi mai mult..Muntele de Sare Praid 📌 Obiective Turistice Romania
Muntele de Sare Praid 📌 Obiective Turistice Romania Muntele de sare Praid reprezinta, de fapt, o rezervatie naturala de tip geologic in comuna Praid, judetul Harghita. Are o suprafata de 60 de hectare si cuprinde Dealul Sarii, ce acopera cel mai mare zacamant de sare din Romania. Vegetatia caracteristica este cea halofila aflata in jurul […]
Cititi mai mult..