Despre noi

Despre Noi Euro Team Travel

Despre Noi – Euro Team Travel

Euro Team Travel este o agentie de turism touroperatoare din Bucuresti – Romania, cunoscuta pe piata de turism din Romania din anul 2011. Agetia de turism Euro Team Travel promoveaza in deosebit turismul din Romania, oferind vacante pe timp de vara in statiunile de pe litoralul romanesc, sau in statiunile de la munte atat vara cat si iarna, pachete de tratament in statiunile balneoclimaterice din Romania, in Delta Dunarii.

Misiunea agentiei de turism Euro Team Travel este de a satisface fiecare cerere a clientilor sai si de a contribui la recunoasterea sa ca una dintre cele mai importante agentii de turism de piata.

Oferta agentiei de turism Euro Team Travel este diversificata oferind turistilor care doresc sa calatoreasca in strainatate ofera sejururi, vacante, pachete de tratament balnear, wellness, cazari in hoteluri la munte si la mare din Bulgaria, Turcia, Grecia, Italia etc. Excursii si circuite cu autocarul sau cu avionul in intreaga lume. Servicii de inchiriere autoturisme Rent a Car in toata lumea, rezervari bilete de avion pentru linii mari companii de linie sau low costuri, rezervari bilete de autocar in Romania si Europa, bilete de tren CFR in Romania. Romania si Europa, bilete de tren CFR in Romania. 

Servicii Turistice Ofertite de Euro Team Travel:

 Accesati:   » Turism Intern » Turism Extern

 Accesati:  » Bilete de AVION, TREN, AUTOCAR » Asigurari Medicale de Calatorie

Turism Intern Romania

Turismul Intern destinat atat turistilor din Romania care vor sa redescopere frumusetile patriei, cat si pentru turistii straini interesati in a descoperi frumusetea salbatica si misterioasa a tarii noastre.

Programele noastre pentru turismul intern sunt concepute astfel incat nici una din frumusetile tarii sa nu fie uitata, de la traditiile bine pastrate din nordul tarii pana la plajele Marii Negre si Delta Dunarii, din Maramures pana la maretia Carpatilor.

Turism Extern

Bilete de AVION, TREN CFR, AUTOCAR

Asigurari Medicale de Calatorie

Va asteptam cu drag la sediul agentiei noastre de turism din Bucuresti, Bld. Regina Maria 32, parter, camera 102, sector 4.

Capitanu Adrian - Director Agentie Euro Team Travel

Director Agentie
Adrian Capitanu

Mobil: 0746 158 164
Tel: 021 405 13 00
E-mail: office@euroteamtravel.ro
Site: www.euroteamtravel.ro

 Galerie Foto Euro Team Travel

Despre Noi agentia de turism Euro Team Travel

Despre Noi agentia de turism Euro Team Travel din Bucuresti,promoveaza turismul Romanesc, Munte, Litoral, Delta Dunarii, organizeaza evenimente corporate. Agentie de turism Bucuresti, Agentie de turism Romania, Agentia de turism Euro Team Travel