Excursii Delta Dunarii 2021

Excursii Delta DunariiExcursii Delta Dunarii 2020 – Circuite Delta Dunarii 2020

Delta Dunarii este un adevarat paradis faunistic. Aici vietuieste 98% din fauna acvatica Europeana, insa pasarile sunt cele care au creat faima Deltei Dunarii, cunoscuta, inca de la inceputul secolului ca un paradis natural. Renumele se datoreaza celor 327 specii pe care le putem intalni in Delta Dunarii si care reprezinta 81% din fauna Romaniei.

Plata cu Vouchere si Card de Vacanta

» Excursii in Romania 2021

Excursii Romania 2021

Excursii in RomaniaDescoperiti frumusetile tarii prin circuite si excursii turistice prin Romania in vacanta din 2019. Va propunem sa descoperiti frumusetile tarii, istoria locuitorilor ei, va invitam sa va bucurati de tot ce tara dintre Dunare si Carpati poate sa ofere.

Pentru a intelege ce inseamna o vacanta in ROMANIA trebuie sa calatoriti de la munte la mare, apoi in Delta si nu in ultimul rand in zonele cetatilor medievale si ale manastirilor bucovinene sau sa vizitati bisericile de lemn din Maramures.

» Detalii Excursii ...
» Excursii in Bucovina 2021

Excursii in Bucovina 2021

Excursii in BucovinaExcursii Bucovina - Albastrul de Voronet al manastirilor pictate din Bucovina merita sorbit din priviri acolo unde a luat nastere; caci orice poza, oricat de buna, nu va reusi sa surprinda nuanta sa la fel de bine ca privirea incantata a calatorului. Acest tinut de basm adaposteste, pe langa manastirile pictate, capodopere ale arhitecturii mondiale, si vechi orase incarcate de istorie si cateva din cele mai valoroase muzee din tara.

» Detalii Excursii ...
» Excursii in Maramures 2021

Excursii Maramures 2021

excursii maramuresExcursii Maramures - Maramuresul este renumit pentru faptul ca a reusit sa isi mentina vii traditiile, prin conservarea monumentelor arhitecturale. Arhitectura maramureseana iese in evidenta prin elemente ca: porti de lemn cioplite cu maiestrie, case traditionale, biserici din lemn cu turnuri inalte.

» Detalii Excursii ...
» Excursii in Moldova 2021

Excursii in Moldova 2021

Excursii Moldova

Excursii Moldova - Nordul Moldovei ofera calatorului privelisti de rara frumusete, la care se adauga renumitele manastiri construite de mari domnitori si boieri moldoveni. Tinuturile inglobeaza pagini de istorie, traditii si obiceiuri stravechi, monumente unice si mestesuguri specifice, ctitorii medievale care atesta o permanenta spirituala si istorica a locuitorilor acestor meleaguri.

» Detalii Excursii ...
» Excursii in Delta Dunarii 2021

Excursii in Delta Dunarii 2021

Excursii Delta DunariiExcursii Delta Dunarii - Delta Dunarii este un adevarat paradis faunistic. Aici vietuieste 98% din fauna acvatica Europeana, insa pasarile sunt cele care au creat faima Deltei Dunarii, cunoscuta, inca de la inceputul secolului ca un paradis natural. Renumele se datoreaza celor 327 specii pe care le putem intalni in Delta Dunarii si care reprezinta 81% din fauna Romaniei.​

» Detalii Excursii ...
» Senior Voyage Romania 2021

Senior Voyage Romania 2021

Senior Voyage RomaniaSenior Voyage Romania transport cu autocarul sejur 5 zile / 4 nopti cazare cu masa demipensiune(mic dejun si cina), excursii in programul de vizitare si excursii optionale, ghid turistic pe tot parcursul excursiei. Destinatii in Romania - Maramures, Bucovina, Oltenia, Banat, Cisura Dunarii, Delta Dunarii, Crisana etc/

» Detalii Excursii ...

Excursii Delta Dunarii 2021 | Circuite Delta Dunarii 2021

Excursii Romania