Site icon Oferte Sejur Romania

Hotel Afrodita Venus🛎️

Hotelul Afrodita din Venus este situat la 10 m de plaja. Hotelul este unul din cele mai moderne si primitoare hoteluri din statiunea Venus (deschis in 2006) si cu siguranta printre cele mai bune.

Adresa: Str. Nicolae Iorga, Venus, Constanta

Hotel Afrodita Venus isi rasfata clientii in camere moderne si luxoase, renovate in 2016, avand vedere la mare, beneficiind de servicii calitative si avand garantia unui concediu exclusivist la tarife foarte avantajoase! Detine piscina in aer liber, sali de fitness si o sala de conferinte (cu o capacitate de 180 locuri si dotata cu TV, proiector cu ecran si telecomanda, sistem audio, camera traducatori) si piscina exterioara, plaja privata.

Acceptam toate tipurile de carduri de vacanta.

VERIFICA DISPONIBILTATE SI TARIF

Structura de cazare

Hotel Afrodita Venus ofera cazare in 114 camere duble, 5 camere single si 5 apartamente. Toate camerele duble sunt sunt dotate cu grup sanitar propriu, cu uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, telefon cu acces international, incalzire centralizata, acces Internet, acces pe baza de cartela, balcon cu scaune si masuta. Majoritatea camerelor sunt dotate cu pat matrimonial. Exista camere pentru nefumatori. Distributia camerelor pe etaje se efectueaza doar la receptia unitatii de cazare.

In hotelul ,,Afrodita’ exista 3 tipuri de camere, avand tarife diferentiate:

Restaurant

Hotelul dispune de un restaurant cu specific romanesc si international, cu o capacitate de 180 locuri, terase spre mare si terasa bar.
Micul dejun este servit sub forma de bufet suedez iar mesele principale in sistem fisa cont (demipensiune 60 lei/pers/zis pensiune completa 110 lei/pers/zi)

Sala de conferinta

Sala de conferinte (180 locuri) – aranjament teatru, ecran, videoproiector, flipchart, sonorizare, microfon fix si mobil, aer conditionat si lumina ambientala.

Servicii gratuite

Servicii cu plata

Facilitati copii:

Informatii importante

Animale de companie

Atractii in zona

🛎️Hotel Afrodita Venus

Hotelul Afrodita din Venus este situat la 10 m de plaja. Hotelul este unul din cele mai moderne si primitoare hoteluri din statiunea Venus (deschis in 2006) si cu siguranta printre cele mai bune. Cazare Venus, Cazare Litoral Romania, Vacanta la Venus, Hoteluri in Venus, Cazare Hotel Afrodita Venus, Oferte hotel Afrodita Venus, Oferte Cazare Venus.

Exit mobile version