Site icon Oferte Sejur Romania

Hotel Cocor SPA Neptun

Hotel Cocor SPA Neptun 4 stele este dispus paralel cu tarmul marii, iar accesul la el se face foarte usor, din strada principala a statiunii, acces parcare proprie, piscina exterioara si interioara, hotel la numai 50 m de plaja.

Adresa: Str. Trandafirilor, Neptun, Constanta

Hotel Cocor SPA Neptun 4 stele este dispus paralel cu tarmul marii, iar accesul la el se face foarte usor, din strada principala a statiunii.

Acceptam toate tipurile de carduri de vacanta.

VERIFICA DISPONIBILTATE SI TARIF

Structura de cazare

Hotel Cocor SPA Neptun detine 234 camere dintre care 226 duble si 8 apartamente, astfel:

Restaurant

Facilitati masa: restaurant propriu 4*, mic dejun bufet suedez, pranz sau cina bufet suedez.

Hotel Cocor SPA Neptun are restaurant, parcare proprie, loc de joaca copii, gradinita, internet gratuit, terasa, gradina, baruri, un modern centru spa, piscina in aer liber incalzita, piscina acoperita. Nu se accepta animale de companie.

Hotel Cocor SPA ofera oaspetilor sai dotari si servicii specifice hotelurilor de patru stele: ascensoare ultramoderne, parcare pazita, rampe de acces pentru persoanele cu dizabilitati, personal pregatit pentru ingrijirea copiilor, loc de joace pentru copii, salon de infrumusetare, magazin de suveniruri. Cele doua piscine pentru adulti si bazinul pentru copii sunt o alternativa convenabila la aglomeratia de pe plaja. Tot pentru relaxare, sunt amenajate terase, unde se poate servi masa in aer liber.

Alte OFERTE

Hotel Cocor SPA Neptun

Hotel Cocor sejur 5 nopti cazare cu demipensiune – mic dejun bufet suedez + pranz sau cina bufet suedez, acces parcare proprie, piscina exterioara si interioara, hotel la numai 50 m de plaja. Cazare Neptun, Oferte Hotel Neptun Olimp, Vacanta la Neptun, Sejur Neptun, Hotel Cazare Neptun, Litoral Romania, Oferte de vacanta in Netun, Oferte Neprun Romania, Vacante la malul marii in statiunea Neptun.

Exit mobile version