General
Hotel FLOARE DE COLT situat in Manastirea Humorului, la 2,9 km de Manastirea Humor, hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant, bar, gradina si parcare privata gratuita.
Adresa: str. Chilia nr 30 Manastirea Humorului suceava
In hotel Timpul vi-l puteti petrece intr-un mod placut in sala de jocuri unde veti gasi o masa de ping-pong, masa de biliard, Xbox-uri si Jocuri de societate sau pe terenul de sport din curte unde puteti sa jucati cu prietenii un meci de fotbal, baschet sau tenis. Copiii au un spatiu de joaca doar al lor care vine echipat si cu o trambulina iar daca sunt mai aventurosi, se pot bucura de o tiroliana si chiar de un panou de escalada special amenajate.
structura de cazare
Hotel FLOARE DE COLT ofera 67 de spatii de cazare dispuse in 27 de camere duble, triple sau cvadruple, este compus din parter, 2 etaje si mansarda si pune la dispozitia oaspetilor posibilitati de cazare pentru 100 de persoane.
Camerele dispun de 2 paturi twin sau un pat matrimonial si dispun de: baie cu dus, TV, minibar, garderoba.
Restaurant
Hotel FLOARE DE COLT are restaurant propriu cu o capacitate de 60 de persoane, restaurantul se diferentiaza prin ambientul traditional specific zonei si preparatele traditionale din bucataria bucovineana preparate dupa retete bine cunoscute.
Micul dejun se serveste intre orele 08:30-10:00.
Facilitati hotel
- Terasa exterioara cu sezlong-uri;
- Ciubar cu apa incalzita si sauna;
- Foisor mare cu gratar pe masura;
- Terasa acoperita, pentru a putea servii masa admirand privelistea;
- Restaurant rustic, la interior, pentru a servii o murata in liniste;
- Tiroliana;
- Leagane mari pentru relaxare pe masura;
- Posibilitatea de a organiza un splendid foc de tabara;
- sala de jocuri cu biliard, darts, jocuri de societate, etc.;
- Loc de joaca pentru copii;
- sala cu XBoX-uri;
- Parcare;
- Teren de sport;
- Masa de Ping Pong;
Pe langa facilitatile hotelului, linistea si aerul curat pe care le punem la dispozitie, va invitam sa va bucurati si de multitudinea de obiective turistice si monumente istorice pe care doar în Bucovina le puteti gasi. De la salba de manastiri pictate care fac parte din Patrimoniul UNEsCO, la muzeele de încondeiat oua din Vama sau Moldovita si pana la cea mai pitoreasca mocanita din Bucovina si cea mai lunga tiroliana din Europa de Est, va garantam ca veti avea parte de experiente de neuitat.
Alte OFERTE
- Cazare Gura Humorului
- Hotel Best Western – Paste
- Hotel Best Western – Revelion
- Hotel Buchenland Gura Humorului
- Hotel Toaca Bellevue Gura Humorului
- Pensiunea Bogdaneasa Gura Humorului
- Pensiunea Casa Humor Gura Humorului
🛎️ Hotel Floare de Colt Gura Humorului
Hotel FLOARE DE COLT situat in Manastirea Humorului, la 2,9 km de Manastirea Humor, hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant, bar, gradina si parcare privata gratuita. Cazare Bucovina, Vacanta Bucovina, Cazare Gura Humorului, sejur Gura Humorului, Vacanta in Bucovina
Intrare
15:00Iesire
12:00Facilitati pentru animale
- Animalele de companie nu sunt acceptate
Acceptare carti de credit
Facilitati generale
- Acces in curte
- Articole de toaleta gratuite
- Baie cu cabina de dus
- BAR
- Camera 2 Paturi - Twin
- Camera cu vedere la munte
- Camera cu vedere la parc
- Camera de bagaje
- Camere NEFUMATORI
- Centrala proprie
- Ciubar
- Gastronomie locala
- Gradina de vara
- Gradina/Curte
- Gratar
- Gratar in foisor
- Incalzire centrala proprie
- Loc de joaca pentru copii
- Materiale Turistice
- Mic Dejun
- Parcare gratuita
- Plata cu cardul
- Receptie NonStop
- Restaurant
- Restaurant " a la chart"
- Televizor + cablu
- Terasa
Activitati
- Tir cu arcul Cost suplimentar
-
Tur sau curs despre cultura locală Cost suplimentar
-
Seri cu cină tematică Cost suplimentar
-
Tururi de mers pe jos
-
echipament de badminton
-
aqua park În afara locației Cost suplimentar
-
divertisment de seară Cost suplimentar
-
club de noapte/DJ Cost suplimentar
-
darts
-
karaoke
-
tenis de masă
-
biliard
-
teren de joacă pentru copii
-
cameră de jocuri
-
teren de tenis
Internet
-
Internet wireless este disponibil în întregul hotel şi este gratuit.
Parcare
- Parcare gratuita
Cazare Gura Humorului🛎️
Cazare Gura Humorului, oferte sejur, vacante, cazare in hoteluiri, vile si pensiuni din Gura Humorului, Cazare Bucovina, Excursii Gura Humorului Gura Humorului, mai demult Gura Homorului, (in ebraica si Idis: – Gur’ Humuruluei sau Gur’ Humura, in germana si poloneza: Gura Humora) este un oras in judetul Suceava, Bucovina de sud, nordul Romaniei. Are oSport & natura
Sporturile de iarna sunt practicate in zona municipiilor Gura humorului, Campulung Moldovenesc si Vatra Dornei.- Partia Soimul I din Gura Humorului are un grad de dificultate mediu-dificil, o masina de batut zapada si telescaun pe o lungime de 1.330 metri. La baza partiei se afla o parcare cu 360 de locuri pentru autoturisme si zece locuri pentru autocare. Capacitatea de utilizare a partiei de schi “soimul” este crescuta de utilizarea a 5 tunuri de zapada amplasate pe partie. Tot traseul partiei de schi Soimul din Gura Humoruli beneficiaza de instalatie nocturna de iluminat cu stalpi ce poseda cate doua reflectoare a cate 400W fiecare.
- Partia de schi Soimul II - recent, la Gura Humorului au fost finalizate lucrarile pentru o noua pârtie, soimul II, dedicata începatorilor. Pârtia are o lungime de 500 de metri si o diferenta de nivel de 70 de metri. Partia va avea punct comun de plecare cu Partia soimul si sens opus de coborâre, spre cartierul Voronet. Pe pârtie va fi permis accesul tuturor schiorilor, inclusiv a celor care sunt începatori.
- Sporturi extreme - Se pot desfasura in Muntii Bucovinei care ofera excelente conditii pentru practicarea unor activitati ce tin de turismul de aventura. In perioada verii, Muntii Suhard, Giumalau si Calimani, aflati in jurul statiunii Vatra Dornei sunt pe placul celor care doresc să facă drumetii sau să se deplaseze cu bicicletele pe traseele montane de creasta, sport cunoscut sub numele de mountain – biking.
- Alpinismul este practicat mai ales în Călimani, Rarău – Giumalău, Suhard, atât vara, cât şi iarna. Escalada sportivă începe în luna mai şi se termină în octombrie. Sezonul de ice – climbing ( escaladă sportivă pe gheaţă ) în cascada Zugreni şi culoarele învecinate, începe în decembrie şi se termină în martie. Traversarea tiroliană ( lansarea asigurată, pe coardă întinsă între 2 puncte fixe – pereţi de stâncă, copaci, maluri etc.), alături de rapel ( coborâre controlată pe coardă asigurată pe lângă un perete de stâncă) sunt alte activităţi sportive extreme ce pot fi practicate în zonă.
- Raftingul-ul ( lb. engleza – whitewater rafting – rafting de apa alba) este una dintre cele mai rapid dezvoltate activităţi sportive şi de agrement în aer liber şi presupune coborârea într-o barcă gonflabilă a unui râu cu apă repede. Alături de acesta, whitewater kayaking ( creek kayaking – parcurgerea unor râuri de munte cu debite mari, pe distanţe cuprinse între 50 m, până la câteva sute; rodeo kayaking se face aproape static, pe porţiuni mici de râu, cu vârtejuri, valuri mari pe care se fac figuri acrobatice ) se poate practica pe râurile din zona Depresiunii Dornelor.
- Alte forme de turism extrem care ar putea fi practicate în judeţul Suceava sunt: orientarea ( utilizând hătţi, busole, fenomenele meteo şi astrologice, reperele naturale etc.), paintball ( luptă simulată între două echipe dotate cu arme speciale ce lansează bile cu vopsea ), supravieţuirea ( în sălbăticie, în condiţii ostile), caving ( incursiune ghidată în peşteră, orientare şi depăşirea unor variate obstacole).
- Off-Road-ul se desfasoara in fiecare an la Gura Humorului adunnand numeroase echipaje din intreaga tara pe trasee cu dificultate sporita.
Harta
Istorie si Cultura
Acum o suta de ani, un cercetator istoric, vizitind aceste locuri, consemna intr-una din lucrarile sale : “Nu departe de confluenta Voronetului cu riul Moldova, in padure, acolo unde PIATRA SOIMULUI (pe atunci, intreg masivul, pina la piriiasul Arinis, purta acest nume ; mai tirziu, partea vestica, aco-perita, pe culme, cu o padure de pini, a primit numele distinctiv de PIATRA PINULUI n.a.) isi inalta fata stincoasa printre brazi, se gaseste o chilie sapata in stinca, fara acoperis, ci prelungind intr-o parte peretele stincos. Tot acolo au fost sapate o masa si o banca. Nimeni nu stie cine a injghebat aceasta primitiva locuinta si cine a folosit-o. Nici traditia nu vorbeste nimic despre ea". (F. A. Wickenhauser, Geschiehte—dr. Kloster Woronetz und Putna, Cernauti, 1886, p. 6). Folosind termenul “chilie", cercetatorul sugereaza locuirea ei de catre un schimnic — poate insusi Daniil, cel care este considerat intemeietorul asezarii de la Voronet. Astazi nu exista nici o urma a acestei chilii.. Traditia despre timpuri noi apropiate de noi pastrea in amintire faptul (real) ca un grup de mesteri pietrari italieni au scos (catra sfirsitul sec. XIX), blocuri mari de stinca, din masivul de la PIATRA' PANULUI, pentru a le folosi la indiguirea riului Moldova — pe dreapta, pina la piriiasul Arinis si pe stinga, pina in zona unde este depozitul D.C.A. Urmele acestei lucrari sint vizibile si astazi. Traditia mai spune ca acel grup de italieni, asezati temporar in niste baraci injghebate la poalele Pietrei Pinului, ar fi descoperit, intr-un trunchi scorburos de arin, o „comoara" cu bani de aur. Nu cunoastem alta sursa care sa confirme relatarea. (Transmisa prin locuitorul octogenar Cretu fost salariat al Primariei orasului, in perioada interbelica).. Locurile de la PIATRA PINULUI sint ocrotite astazi, prin lege, ca MONUMENT al naturii si intra in patrimoniul de rezervatii naturale ale Academiei Romane.. Traditii in Gura Humorului - Bucovina.Cititi mai mult
Transport
Solictati oferta de pret pentru:
- Bilet de tren CFR;
- Bilete de Autocar;
- Bilete de Avion;