Site icon Oferte Sejur Romania

Vila Teleconstructia Slanic Moldova 🛎️

Vila Teleconstrucţia Slanic Moldova oferă o piscină interioară încălzită, terasă pentru plajă, saună, restaurant, teren de tenis acoperit și sală de fitness.

Adresa: Str. V. Alecsandri nr. 8, Slanic Moldova, Bacau, Romania

Vila Teleconstrucţia este situată în oraşul balnear Slănic Moldova, la doar 20 km sud de Târgu Ocna. Pârtia de schi și snowboard se află la doar 1100 m distanță.

In mijloculul statiunii Slanic Moldova, te asteapta Complexul Turistic Vila Teleconstructia care intra in competitie cu minunatiile naturii si iti ofera o clipa de liniste si relaxare intr-o lume care este din ce in ce mai grabita si care parca cateodata uita ca trebuie sa te odihnesti pentru a putea face performanta, asa cum noi incercam in fiecare zi.

Acceptam toate tipurile de carduri de vacanta.

VERIFICA TARIFE SI DISPONIBILITATE

Strucura de cazare

Vila Teleconstrucţia 3* pune la dispozitia turistilor mai multe tipuri de camere, respectiv:

Facilitati camere : Toate camerele beneficiază de o baie privată cu duş,wi-fi gratuit iar unele camere includ o zonă de şedere spaţioasă şi paturi king-size confortabile.

Restaurant

Vila Teleconstructia dispune de un restaurant cu produse rafinate și variate. Meniurile din cadrul restaurantul sunt adaptate fiecărui client, preparatele culinare fiind „ca la mama acasă”.

Restaurantul oferă un mic dejun continental bogat şi mâncăruri naţionale, printre care ciorbă de perişoare, omlete şi carne la grătar.

Sala Conferinte

Complexul Turistic Vila Teleconstructia 3* deține o sală de conferință cu o capacitate de 30 de locuri, fiind dotată cu video proiector, ecran de proiecție, flipchart, linie telefonică internațională, internet, xerox, fax și spațiu de coffee break.

Centru SPA

Vila Teleconstructia Vila Teleconstrucția 3* dispune de cea mai mare piscină acoperită din stațiunea Slănic Moldova. Apa și temperatura ambientală sunt menținute la temperatura de 30 grade C.

Piscina este de dimensiuni semiolimpice, având lungimea de 21 m și lățimea de 9 m. Adâncimea acesteia pornește de la 1.60 m și ajunge la 3.20 m. Accesul la piscină este gratuit. Pe timp de vară este deschisă terasa pentru plaja, de unde se poate admira peisajul montan direct din piscină.

În cadrul cadrul Sanatoriul Balnear din Slanic Moldova se pot efectua servicii de recuperare medicală, pentru adulți și copii, în regim de spitalizare și ambulatoriu, pe următoarele profile de patologie: respirator, hepato-digestiv, renal, reumatismal cronic degenerativ și circulator.

Salina din Târgu Ocna este amplasată la 240 m adâncime și desfășurată pe o suprafață de 13.000 mp, locația oferă condiții optime pentru: tratarea afecțiunilor respiratorii; relaxare; mișcare pe terenurile de: minifotbal, baschet, tenis de câmp, tenis de masă; cunoaștere și reculegere în lăcasul sfânt al bisericii.

Parcare privată gratuit la proprietate (nu este necesară rezervare).

Observatii : Animalele de companie nu sunt acceptate.

ALTE OFERTE

🛎️ Vila Teleconstructia Slanic Moldova

Vila Teleconstrucţia Slanic Moldova oferă o piscină interioară încălzită, terasă pentru plajă, saună, restaurant, teren de tenis acoperit și sală de fitness. oferă o piscină interioară încălzită, terasă pentru plajă, saună, restaurant, teren de tenis acoperit și sală de fitness. Cazare Slanic Moldova, Tratament Slanic Moldova, Centru Spa Slanic Moldova, Oferte Slanic Moldova, Vacante Slanic Moldova.

Exit mobile version