Cazare Cap Aurora

Cazare Cap Aurora

Lucruri de facut - generale

Cazare Cap Aurora, RomaniaCazare Cap Aurora, cazare in hoteluri 2 stele, hoteluri 3 stele, hoteluri 4 stele si hoteluri 5 stele, oferte de cazare Cap Aurora minim 5 nopti cazare cu sau fara masa, cu sau fara transport.

Cap Aurora are un farmec deosebit in cadrul statiunilor litoralului romanesc. Cap Aurora are o pozitie particulara care ii confera un farmec unic pe litoralul romanesc.

Cap Auroa este situata pe o peninsula cu aspect de promontoriu care iese in mare spectaculos in contrast cu nota dominanta a litoralului nostru de intindere neteda fara golfuri si peninsule.

Primim vouchere de vacanta

Plateste cu vouchere de vacanta sau card de vacanta

Plata cu Vouchere si Card de Vacanta

Vremea

Clima marina, cu veri fierbinti (temperatura medie in iulie depaseste 22°C), cand 25-28 de zile dintr-o luna sunt zile insorite (soarele straluceste 10-12 ore pe zi), si cu ierni blande, cu ninsori rare (temperatura medie in ianuarie este de 0°C). Temperatura medie anuala este de 11,2°C, iar volumul anual al precipitatiilor este de 400 mm.

Factorii de cura naturala sunt clima marina, bogata in aerosoli salini si radiatie solara, cu efect stimulator asupra organismului uman, apa de mare clorata, sulfatata, sodica, magneziana si hipotonica (grad de mineralizare: 15,5 gr).

Plaja

Plaja din Cap Aurora are un usor aspect fragmentat datorita golfuletelor numeroase, vegetatiei cat si de vecinatatea foarte apropiata a hotelurilor. Turistii cazati aici coboara de pe hotel direct pe plaja.

Statiunea Cap Aurora are o pozitie interesanta in peisajul litoralului romanesc, fiind situata pe o peninsula care iese spectaculos din mare.

Statiune are faleza fragmentata in numeroase golfulete marginite de diguri de protectie. Cap Aurora este cea mai tanara statiune de pe litoral, fiind inaugurata in anul 1973.

Statiunea Cap Aurora se intinde intre Jupiter (1 km)si Venus (1 km) la circa 5km de Mangalia si are un farmec deosebit in cadrul statiunilor litoralului romanesc. Cap Aurora are o pozitie particulara care ii confera un farmec unic pe litoralul romanesc.

Oferte Cap Aurora

Cazare Cap Aurora

Agentia de Turism Euro Team Travel Cap Aurora, cazare in hoteluri 2 stele, hoteluri 3 stele, hoteluri 4 stele si hoteluri 5 stele, oferte de cazare Cap Aurora minim 5 nopti cazare cu sau fara masa, cu sau fara transport. Oferte Aurora, Sejur Cap Aurora, Vacanta, Cazare, Tratament Aurora, Plaja Aurora, Vremea in statiunea Cap Aurora, Baze de tratament, Obiective Turistice Turistice, Harta in statiunea Cap Aurora, Romania

Tara Romania
Viza de calatorieNu este necesara viza pentru turistii din UE.
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizataLeu
Continentul/Regiunea/JudetulConstanta

Harta

Istorie si Cultura

Cap Aurora a fost inaugurata in 1973, fiind ultima statiune construita si deci cea mai tanara dintre ele, aflata pe o fasie de teren de circa 250 m latime si pe o lungime de aproximativ 1 km.

Conceptia arhitecturala este indrazneata, originala si rafinata, hotelurile purtand, in cea mai mare parte, nume de pietre pretioase fiind construite pe faleza cu o inaltime de pana la 20 m, cu descresteri volumetrice pana la nivelul plajei, astfel incat hotelurile se ofera privirii sub forma unor amfiteatre cu fata catre mare.

Toate hotelurile au restaurante proprii si acces facil la plaja aflata la 30-40 de metri. Plaja din Cap Aurora are un usor aspect tropical datorat numeroaselor golfulete, vegetatiei luxuriante, cat si amplasarii hotelurilor in imediata ei vecinatate.

Turistii cazati aici coboara direct pe plaja. Aceste aspecte, cat si arhitectura - unica pe litoralul romanesc- a hotelurilor au facut ca aceasta micuta statiune sa fie asaltata de turisti romani, dar si de foarte multi turisti straini.

Hotel California Cap Aurora

Hotel California Cap Aurora

Litoral Romania, Cazare Cap Aurora
Hotel California Cap Aurora sejur minim 5 nopti cazare cu all inclusive, langa plaja, piscina, resta Oferte
Hotel Diamant Cap Aurora

Hotel Diamant Cap Aurora

Litoral Romania, Cazare Cap Aurora
Hotel Diamant Cap Aurora este amplasat foarte aproape de mare, fiind inconjurat de spatii verzi si g Oferte
Hotel Mera Onix Cap Aurora

Hotel Mera Onix Cap Aurora

3 Nopti, All Inclusive, Cazare Cap Aurora
Hotel Mera Onix Cap Aurora sejur minim 5 nopti cazare cu all inclusive, acces la facilitatile hotelu Oferte
Hotel Opal Cap Aurora

Hotel Opal Cap Aurora

Litoral Romania, Cazare Cap Aurora
Hotel Opal Cap Aurora sejur minim 5 nopti cazare cu mic dejun / demipensiune  / pensiue completa, ac Oferte
Hotel Topaz Cap Aurora

Hotel Topaz Cap Aurora

Litoral Romania, Cazare Cap Aurora
Hotel Topaz Cap Aurora sejur minim 5 nopti cazare cu sau fara mic dejun, demipensiune sau pensiune c Oferte

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Vremea

Obiective Turistice

  • Moscheea „Esmahan Sultan” din Mangalia;
  • Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii, PLANETARIUL din Constanta;
  • Delfinariu Constanta.