Cazare Costinesti

Cazare Costinesti

Lucruri de facut - generale

Cazare Costinesti RomaniaCazare Costinesti, cazare in hoteluri 2 stele, hoteluri 3 stele, hoteluri 4 stele si hoteluri 5 stele, oferte de cazare Costinesti minim 5 nopti cazare cu sau fara masa, cu sau fara transport.

Costinesti este amenajata in prelungirea satului cu acelasi nume, la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Constanta, intre localitatea Tuzla (nord) si Statiunea Olimp (sud).

Cunoscuta ca fiind statiunea tineretului, Costinesti isi primeste oaspetii intr-o atmosfera vesela si foarte animata. Plaja statiunii este vegheata de cele doua simboluri ale Costinestiului – Obeliscul si epava navei Evanghelia, esuata in anul 1960. Statiunea s-a extins foarte mult in ultimii ani, largindu-si considerabil capacitatea de cazare.

Primim vouchere de vacanta

Plateste cu vouchere de vacanta sau card de vacanta

Plata cu Vouchere si Card de Vacanta

 

Clima  este caracterizata de veri fierbinti (temperatura medie în luna iulie depasește 22 grade Celsius).

Iarna ierni blande, cu strat subtire de zapada (temperatura medie in ianuarie este de 0 grade Celsius) si de precipitatii scazute (cca 400 mm anual).

Vara verile sunt calduloase, soarele stralucește 10-12 ore pe zrei, nebulozitatea fiind minima.

Oferte sejur, vacante, cazare in statiunea Costinesti Romania.

Plaja

Plaja statiunii Costinesti are o lungime de 1 kilometru, iar latimea sa difera pe anumite sectoare. In zona Obeliscului, plaja este mai lata, insa foarte aglomerata pe timpul verii. In zona de nord, spre Epava, plaja este mai ingusta, acoperita cu nisip fin si marginita de o faleza joasa.

Pe plaja exista beach baruri si baze de agrement, sezlonguri si umbrele. Pe timpul verii plaja din Costinesti este gazda unor emisiuni televizate sau sediul unor radiouri importante din tara. Pe plaja a fost inaugurat in 2006 un monument – Obeliscul – care se aseamana unui catarg cu panze. Are 18,5 metri inaltime, 200 de tone greutate si este compus din sase piese.

Apa marii are o salinitate foarte redusa (17-18g/l, in comparatie, de exemplu cu Marea Mediterana – 39g/l) si atinge de obicei temperaturi de 22 – 25C pe timpul verii.

In partea de nord se poate vedea o epava a unei nave comerciale grecesti, care a apartinut cunoscutului om de afaceri Aristotel Onassis. Denumita Evanghelia, nava a esuat la sfarsitul anilor ’60, in apropierea tarmului, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, ramanand cu carena blocata intre doua stanci. A devenit un simbol al statiunii Costinesti si a intrat in patrimoniul statului roman, dupa ce proprietarul a considerat costurile de recuperare prea mari.

Cazare Costinesti

Agentia de Turism Euro Team TravelCazare Costinesti, cazare in hoteluri 2 stele, hoteluri 3 stele, hoteluri 4 stele si hoteluri 5 stele, oferte de cazare Costinesti minim 5 nopti cazare cu sau fara masa, cu sau fara transport. Costinesti turism, Costinesti Oferte, Oferte Costinesti, oferte timpurii 2016 Costinesti Oferte Costinesti octombrie, Oferte Costinesti noiembrie, Oferte Costinesti decembrie, Oferte Costinesti ianuarie, Oferte Costinesti februarie, Oferte Costinesti martie, Oferte Costinesti aprilie, Oferte Costinesti mai, Oferte Costinesti iunie

Tara Romania
Viza de calatorieNu ete necesara viza pentru turisti din UE.
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizataLei
Continentul/Regiunea/JudetulConstanta

Harta

Istorie si Cultura

Zona pe care este amplasata statiunea Costinesti este un loc incarcat de istorie, primele dovezi de locuire datand din epoca a fierului.

Istoria propriu-zisa a asezarii Costinesti incepe la sfarsitul secolului al XIX-lea, atunci cand generalul Emil Costinescu colonizeaza cu populatie germana mosia pe care o detine in zona, aproape de malul marii. Noii locuitori ridica pe pamantul de la malul marii 48 de gospodarii, acest lucru marcand inceputul satului Costinesti.

O mare parte dintre colonistii germani parasesc regiunea in anul 1940, atunci cand pleaca in Germania.

Satul este ocupat de locuitor romani care continua dezvoltarea asezarii. In anul 1949, odata cu amenajarea unei tabere pentru elevi in zona lacului Costinesti, se pune bazele statiunii

Hotel Impact G Costinesti

Hotel Impact G Costinesti

5 Nopti, Cazare Costinesti
Pers/Sejur 450 Lei
Hotel Impact G Costinesti ofera conditii excelente de cazare in centrul statiunii tineretului. Este Oferte
Hotel Intim Costinesti

Hotel Intim Costinesti

5 Nopti, Cazare Costinesti
Hotel Intim Costinesti se bucura de o pozitie ideala in apropierea Epavei din Costinesti. Adresa: St Oferte
Hotel Pierre Costinesti

Hotel Pierre Costinesti

5 Nopti, Cazare Costinesti
Pers/Sejur 260 Lei
Hotel Pierre Costinesti se afla in partea nordica a statiunii (zona Epava), pe faleza, la 20 m de pl Oferte
Hotel Stefania Costinesti

Hotel Stefania Costinesti

5 Nopti, Cazare Costinesti
Pers/Sejur 600 Lei
Hotel Stefania Costinesti sejur 6 nopti cazare cu mic dejun/demipensiune sau pensiune completa in ca Oferte
Hotel Tiberius Costinesti

Hotel Tiberius Costinesti

5 Nopti, Cazare Costinesti
Hotel Tiberius Costinestieste amplasat in zona de nord a localitatii Costinesti, la circa 80 m de pl Oferte
Hotel Vox Maris Grand Resort Costinesti

Hotel Vox Maris Grand Resort Costinesti

5 Nopti, Cazare Costinesti
Hotel Vox Maris Grand Resort Costinesti reprezinta un compelx de 4 stele, complet renovat in anul 20 Oferte

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Vremea

Obiective Turistice

Distractia este cuvantul de ordine in statiunea Costinesti.

Daca ziua mai toti turistii se ingramadesc pe plaja, incepand de seara si pana in zori terasele, restaurantele si cluburile sunt pline pana la refuz. Petreceri efervescente si concerte incendiare sunt organizate in fiecare seara in discotecile Ring, Tineretului, Midnight si Panoramic Club.

Pentru cei care prefera distractiile mai linistite este disponibil Teatrul de Vara din statiune, locatie in care sunt organizate spectacole de muzica usoara si populara.

O plimbare prin statiune va va purat pasii printre tarabele de suveniruri, in magazinele cu accesorii de plaja si in centrele comerciale ale Costinestiului.

Mai multe terenuri de sport sunt disponibile in statiune, iar iubitorii sporturilor naturice pot inchiria ambarcatiuni din bazele de agrement prezente pe plaja. Amatorii de scufundari pot explora lumea subacvatica in zona Epavei, inchiriind echipamente speciale din centrele specializate.