Cazare Neptun Olimp

Cazare Neptun Olimp

Lucruri de facut - generale

Cazare Neptun OlimpCazare Neptun Olimp, oferte cazare 5/6 nopti cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completa in hotelurile din statiunea Neptun Olimp, Cazare Neptun Olimp

Statiunile Neptun Olimp sunt amplasate la aproximativ 38 de kilometri de municipiul Constanta si la circa 8 kilometri de orasul Mangalia, de care apartin din punct de vedere administrativ. In nordul statiunilor Neptun si Olimp se afla localitatea Costinesti, iar la sud statiunea Jupiter.

Datorita faptului ca cele doua statiuni se afla una in continuarea celeilalte, au fost inglobate intr-o singura statiune pe care oamenii o numesc Neptun Olimp.

Amplasata intr-un cadrul natural foarte frumos, marginita de padurea Comorova la vest si Lacul Neptun la est, statiunea Neptun Olimp nu si-a pierdut farmecul si eleganta de altadata.

Statiunea Neptun Olimp este o statiune aerisita si foarte bine configurata, fiind traversata de o strada principala, destul de lata, din care se desprind strazi secundare si alei umbroase. Statiunea abunda in spatii verzi bine ingrijite care „ascund” hoteluri, vile si restaurante.

Fata de alte statiuni ale litoralului romanesc, statiunea Neptun Olimp este o locatie linistita, propice pentru relaxare.

Plajele

Plajele statiunilor Neptun si Olimp nu comunica intre ele din cauza prezentei in zona a pontonului care apartine vilelor Protocolului de Stat. Ambele plaje sunt acoperite cu nisip ceva mai grosier decat cel prezent pe plajele din nordul litoralului. Intrarea in apa este usor inclinata, iar adancimea apei creste brusc.

Plaja din Neptun are o latime ce variaza de la 30 la 100 de metri. Plaja este marginita de garduri din stuf, iar pe alocuri de magazine si terase. Tot pe plaja este amenajat si Punctul de Salvamar deschis pe durata intregului sezon. Cea mai cunoscuta portiune a plajei se numeste „La Steaguri” si este una dintre cele mai frumoase plaje ale litoralului romanesc. Iubitorii sporturilor pe nisip trebuie sa stie ca pe plaja sunt amenajate terenuri de volei si fotbal.

Plaja din Olimp are un aspect mai diferit fata de cea din Neptun si asta se datoreaza golfurilor care o brazdeaza din loc in loc. Plaja este mai lata in partea de nord, in zona Complexului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere, si se ingusteaza treptata catre zona de sud, acolo unde este marginita de o faleza inalta. Anumite sectoare de plaja sunt amenajate cu sezlonguri si umbrele.

Cazare Neptun Olimp

Hotelurile din Neptun Olimp sunt inconjurate de spatii verzi care asigura in timpul verii un aer curat si racoros.

O parte dintre ele sunt chiar „ascunse” in desisul verde, asigurand intimitate si linistea turistilor.

In cele doua statiuni va stau la dispozitie hoteluri de 4 stele, 3 stele si 2 stele.

Dintre hotelurile clasificate la 4 stele se remarca: Hotel Insula, Hotel Mediterraneo, Hotel Holiday Olimp, Hotel Boutique Shine si Hotel Cocor. Majoritatea hotelurilor de 3 stele prezente in statiunea Neptun Olimp au fost renovate in ultimii ani si ofera conditii de cazare si servicii foarte bune: Hotel Majestic, Hotel Recif, Complex Ciresica, Hotel Sulina, Hotel Lacul Racilor, Hotel Doina.

Ultimul dintre ele are o baza de tratament moderna, care functioneaza intreg anul. In cele doua statiuni predomina unitatile de cazare de 2 stele. Toate aceste hoteluri au fost construite inainte de ani ’90, insa au fost imbunatatite de-a lungul timpului. De remarcat este ca hotelurile de 2 stele din statiunea Olimp sunt grupate in trei ansambluri hoteliere tematice.

Unul dintre ele poarta nume de orase: Hotel Arad, Hotel Sibiu, Hotel Craiova, Hotel Slatina, un al doilea are o arhitectura interesanta si cuprinde Hotelurile Amfiteatru, Panoramic si Belvedere, iar al treilea cuprinde hoteluri ale caror nume amintesc de provinciile romanesti: Hotel Banat, Hotel Moldova, Hotel Crisana, Hotel Maramures, etc.

Tratament

Plajele din Neptun si Olimp sunt propice pentru aerohelioterapie, talasoterapie si impachetari cu namol rece. In baza de tratament a hotelului Doina se pot trata boli reumatismale degenerative, boli reumatismale inflamatorii, boli diartritice, stari posttraumatismale, boli ale sistemului nervos periferic, boli ginecologice, dereglari endocrine, boli dermatologice, tulburari respiratorii si de alta natura.

Policlinica functioneaza in regim permanent si dispune de instalatii moderne si medici specializati. In incinta clinicii se cabinete de electroterapie, kinetoterapie si hidroterapie, inhalatii si aerosoli, impachetari cu namol cald, sali de gimnastica, saloane pentru masaj, geriatrie, precum si un bazin cu apa de mare incalzita.

ALTE OFERTE

Oferte Litoral Romania

Cazare Neptun Olimp, Romania

Euro Team TravelCazare Neptun Olimp, Statiunea Neptun Olimp, Oferte, Sejur, Vacante, Cazare, Obiective Turistice, Harta Statiunea Neptun Olimp, Vremea Statiunea Neptun Olimp, Harta Statiunea Neptun Olimp, Plaje Statiunea Neptun Olimp, Statiunea Neptun Olimp, Tratament Statiunea Neptun Olimp, Statiunea Neptun Olimp Romania

Tara Romania
Viza de calatorieNu este necesara viza pentru cetatenii EU.
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizataLei
Continentul/Regiunea/JudetulConstanta, Romania

Harta

Istorie si Cultura

STATIUNILE NEPTUN SI OLIMP sunt amplasate la aproximativ 38 de kilometri de municipiul Constanta si la circa 8 kilometri de orasul Mangalia, de care apartin din punct de vedere administrativ. In nordul statiunilor Neptun si Olimp se afla localitatea Costinesti, iar la sud statiunea Jupiter. Datorita faptului ca cele doua statiuni se afla una in continuarea celeilalte, au fost inglobate intr-o singura statiune pe care oamenii o numesc Neptun-Olimp.

Amplasata intr-un cadrul natural foarte frumos, marginita de padurea Comorova la vest si Lacul Neptun la est, statiunea Neptun-Olimp nu si-a pierdut farmecul si eleganta de altadata. Neptun-Olimp este o statiune aerisita si foarte bine configurata, fiind traversata de o strada principala, destul de lata, din care se desprind strazi secundare si alei umbroase. Statiunea abunda in spatii verzi bine ingrijite care "ascund" hoteluri, vile si restaurante. Fata de alte statiuni ale litoralului romanesc, Neptun-Olimp este o locatie linistita, propice pentru relaxare.

Hotel Atrium by The Beach Olimp

Hotel Atrium by The Beach Olimp

Litoral Romania, Cazare Neptun Olimp
Hotel Atrium by The Beach Olimp 4 stele este construit in apropiere de statiunea Olimp, la 400 de m Oferte
Hotel Cocor SPA Neptun

Hotel Cocor SPA Neptun

Litoral Romania, Cazare Neptun Olimp
Hotel Cocor SPA Neptun 4 stele este dispus paralel cu tarmul marii, iar accesul la el se face foarte Oferte
Hotel Complex 2D Neptun

Hotel Complex 2D Neptun

Litoral Romania, Cazare Neptun Olimp
Hotel Complex 2D Neptun sejur 5 nopti cazare cu mic dejun inclus budet suedez, internet wireless in Oferte
Hotel Majestic Olimp

Hotel Majestic Olimp

Min 5 nopti, All Includeive, Cazare Neptun Olimp
Hotel Majestic Olimp 3 stele situat in zona centrala a statiunii Olimp, la mica distanta fata de pla Oferte

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Obiective Turistice

  • Delfinariu Constanta;
  • Planetariu Constanta;
  • Microrezervatia Naturala Constanta;
  • Parcul Arheologic Constanta;
  • Acvariu Constanta;