Cazare Saturn

Cazare Saturn

Lucruri de facut - generale

Cazare Saturn, RomaniaCazare Saturn, oferta cazare in hotelurile din Statiunea Saturn, oferte sejur minim 5 nopti cazare si masa in hoteluri de la 2 – 3 stele in Saturn, Cazare Saturn 2016.

Saturn se afla in imediata apropiere a Mangaliei, in partea de nord a acesteia, locul preferat de divertisment estival a localnicilor dar si a turistilor cazati in orasul Mangalia. La nord, statiunea Saturn se invecineaza cu statiunea Venus de care este legat printr-o plaja lunga si lata.

Saturn este o statiune cu numeroase terase in aer liber si restaurante, iar preturile sunt printre cele mai scazute de pe litoral.

Spatiile de cazare sunt impartite intre hoteluri si numeroase casute de vacanta si campinguri. Plaja este in stare buna mai ales in partea dintre Saturn si Venus acolo unde atinge, pe o portiune de 1km lungime, latimi de 200m. Pentru turistii cazati la cetatenii din orasul Mangalia, statiunea Saturn este cel mai potrivit loc de distractie nocturna dar si pentru plaja.

Posibiltatile de agrement includ practicarea diferitelor sporturi nautice (plimbari cu barca si hidrobicicleta pe mare, sky-jet-ul), posibilitatile de petrecere a timpului in numeroasele gradini de vara, terase, restaurante si discoteci, si deasemeni vizitarea obiectivelor turistice din Orasul Mangalia aflat in vecinatatea sudica a statiunii Saturn.

Plaja

Plaja statiunii Saturn este acoperita cu nisip grosier si este delimitata de Mangalia in sud si de Venus in nord. In partea de sud plaja este dantelata de numeroase golfuri artificiale care intra adanc in uscat, ingustand zona nisipoasa. In zona de nord, catre statiunea Venus, plaja se lateste pana la 150 de metri, iar golfurile dispar. Aceasta este zona in care sunt prezente renumitele izvoare mezotermale sulfuroase, captate sub forma de dusuri.

De-a lungul plajei serpuieste o faleza pe care sunt amenajate numeroase baruri si terase unde turistii pot zabovi departe de soarele arzator al verii. De siguranta oamenilor aflati pe plaja se ocupa echipele Punctelor Salvamar amenajate pe plajele Diana si Agras.

Cazare Saturn

Statiunea Saturn pune la dispozitia turistilor 13.000 de locuri de cazare in hoteluri, vile, pensiuni si camping-uri. Majoritatea hotelurilor din statiune se incadreaza la categoria 2 si 3 stele, insa exista si un hotel de 4 stele si un altul de 5 stele. Acesta din urma poarta numele statiunii si ofera spatii de cazare moderne alaturi de servicii de calitate. O mare parte dintre hotelurile de 3 stele ale statiunii au fost renovate de-a lungul timpului, imbunatatindu-si serviciile pentru turistii care le trec pragul an de an: Hotel Cupidon, Hotel Sirena, Hotel Cerna, Hotel Hora si Hotel Balada. Ultimele doua hoteluri enumerate, Hora si Balada, dispun de baze de tratament moderne in care sunt tratate o serie larga de afectiuni. Vilele si pensiunile din statiunea Saturn sunt recent construite si sunt concentrate in zonele Satului de Vacanta Dunarea si a Satului de Vacanta Delta. Pentru cei care prefera cazarea la cort, exista si un camping. Posibilitatile de a servi masa sunt multiple in micuta statiune. Pe langa restaurantele care apartin hotelurilor, sunt deschise numeroase terase, pizzerii, restaurante si fast food-uri raspandite in intreaga statiune.

Baze de Tratament

Cele doua baze de tratament ale statiunii Saturn sunt amenajate in incinta hotelurilor Hora si Balada. In cadrul acestor baze de tratament apa marii, namol sapropelic si apele mezotermale sulfuroase sunt folosite in tratarea mai multor afectiuni, cum ar fi:

 • afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, lombara si dorsala);
 • afectiuni ortopedice posttraumatice(fracturi, luxatii), anemii;
 • manifestari articulare ale bolilor de nutritie (rahitism);
 • boli ale aparatului respirator (emfizem pulmonar, bronsite cronice, alergii respiratorii);
 • boli dermatologice (psoriazis, eczeme cronice, neurodermite);
 •  boli metabolice (obezitate, diabet, guta);
 •  boli ginecologice (anexite, metroanexite, sterilitate).

Dintre terapiile folosite pentru tratarea afectiunilor mentionate mai sus amintim: hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie (bai sulfuroase, bai de namol, bai de plante, bai galvanice, gimnastica medicala, dus subacval, impachetari cu namol sau cu parafina, masaje uscate sau cu namol, cura geriatrica.

Obiective Turistice

 • Pestera Limanu;
 • Moscheea Esmahan Sultan – Mangalia;
 • Cetatea Histria;
 • Pestera Movile;
 • Muzeul De Arheologie Callatis Mangalia.

Cazare Saturn

Statiunea Saturn, Romania, Oferte, Sejur, Vacante, Cazare, Tratament, Obiective Turistice, Plaja, Hoteluri, Pensiuni, Vile, Baze de Tratament, Saturn

Tara Romania
Viza de calatorieNu este necesara viza pentru turistii din UE.
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizataLeu

Harta

Unfortunately there are no accommodations at this location at the moment.

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Obiective Turistice

Seara va puteti relaxa la terasa, luand masa la restaurant sau jucand o partida de bowling alaturi de prieteni. Plimbarile pe faleza statiunii sau pe stradutele umbroase sunt o alta modalitate de relaxare pentru turistii statiunii Saturn.

Daca va cazati impreuna cu familia la Saturn trebuie sa stiti ca in partea de nord a statiunii poposeste in fiecare vara circul. Tot pe plaja dintre Saturn si Venus este organizat in fiecare sezon Liberty Parade, un eveniment muzicale care atrage tineri din toata tara si din strainatate.