Cazare Venus 2021

Cazare Venus 2021

Lucruri de facut - generale

Cazare Venus RomaniaCazare Venus sejur min 5 nopti cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completa in hotelurile din statiunea Venus, Oferte Cazare Venus.

Locatia: Statiunea Venus, Constanta, Romania

Venus este situata in extremitatea sud-estica a Romaniei (judetul Constanta), intre Saturn si Cap Aurora, pe tarmul Marii Negre, la 3-20 m deasupra nivelului marii, la 3 km distanta de orasul Mangalia, caruia ii este integrat din punct de vedere administrativ, si la 41 km sud de Municipiul Constanta (resedinta judetului Constanta).

Statiunea Venus are o capacitate de cazare de peste 10.000 de locuri in hoteluri de 1 – 5 stele.

In statiunea Venus hotelurile au un stil arhitectural original si ocupa in totalitate o acolada larga a golfului Aurora pe care il inchid in partea sudica.

Statiunea Venus dispune de baze de tratament (bazine cu apa mezotermala sulfuroasa, bai de namol, sali de masaj), terenuri de sport, iar pe lacul Razelm se poate practica in bune conditii canotajul.

Statiunea Venus ofera turistilor sai un cadru perfect pentru petrecerea vacantelor de vara in spatii de cazare confortabile, cu dotari moderne.

Statiunea Venus are o clima marina, cu veri fierbinti (temperatura medie in iulie depaseste 22°C), cand 25-28 de zile dintr-o luna sunt zile insorite (soarele straluceste 10-12 ore pe zi), si cu ierni blande, cu ninsori rare (temperatura medie in ianuarie este de 0°C).

Temperatura medie anuala in statiunea Venus este de 11,2°C, iar volumul anual al precipitatiilor este de 400 mm.

Vara, briza este prezenta in tot cursul zilei.

Cazare Venus

Factori naturali de cura in Venus

 • clima marina, bogata in aerosoli salini si radiatie solara, cu efect stimulator asupra organismului uman;
 • apa de mare clorata, sulfatata, sodica, magneziana si hipotonica (grad de mineralizare: 15,5 gr).

Plaja din Venus

Plaja statiunii Venus este fragmentata de numeroase golfulete si are latimi variabile. In partea de Nord a statiunii care se invecineaza cu plaja de la Cap Aurora, prezinta o zona de acces in mare stancoasa si cu intrare relativ dificila in apa pe o mica portiune. Este o zona preferata de cei care cauta intimitatea si linistea.

Partea din sud a plajei invecinata cu plaja Saturn este mai lata si este zona cea mai populata de turistii cazati in Venus.

Cazare Venus

Tipuri de afectiuni tratate in Venus

 • boli reumatismale degenerative(spondiloza cervicala, dorsala si lombara);
 • stari posttraumatismale (dupa entorse, luxatii si fracturi);
 • anemie secundara, slabiciune, decalcifiere, rahitism;
 • boli ale pielii (psoriazis);
 • dereglari endocrine (hipotiroidie si mixedema);
 • boli ginecologice (hipoovarianism pubertal, sterilitate ovariana).

Acces

 • Auto: pe sosea pe DN39 (E 87) in apropiere de Mangalia se face la stanga pe drumul de acces care duce direct catre statiune.
 • Calea Ferata: pe calea ferata, situata pe linia Constanta-Mangalia, Venus nu are gara proprie, iar cea mai apropiata este gara Mangalia. De aici accesul este destul de usor cu microbuzele ce pleaca din gara si traverseaza toate statiunile.
 • Aerian: pe calea aerului pana la eroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta, apoi cu trenul din gara CFR Constanta sau cu autocarul din autocagara Constanta, sau inchirierea unui autoturism.

Venus este situata in extremitatea sud-estica a Romaniei (judetul Constanta), intre Saturn si Cap Aurora, pe tarmul Marii Negre, la 3-20 m deasupra nivelului marii, la 3 km distanta de orasul Mangalia, caruia ii este integrat din punct de vedere administrativ, si la 41 km sud de Municipiul Constanta (resedinta judetului Constanta).

Oferte Litoral Romania

Cazare Venus

Euro Team Travel

Cazare Venus, oferte cazare 5 sau 6 nopti cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completa in hotelurile din statiunea Venus, Cazare Venus. Venus este situata in extremitatea sud-estica a Romaniei (judetul Constanta), intre Saturn si Cap Aurora, pe tarmul Marii Negre, la 3-20 m deasupra nivelului marii, la 3 km distanta de orasul Mangalia, caruia ii este integrat din punct de vedere administrativ, si la 41 km sud de Municipiul Constanta (resedinta judetului Constanta). Cazare Venus, Oferte Sejur Venus, Vacante Venus, Cazare Venus, Hoteluri Venus, Vile Venus, Pensiuni Venus, Venus Romania, Oferte Tratament, Sejur in Venus, Tratament in Venus, Statiunea Venus Romania, Litoral Romania.

Tara Romania
Viza de calatorieNu este necesar viza pentru turistii din UE.
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizataLeu
Continentul/Regiunea/JudetulConstanta

Harta

Istorie si Cultura

Statiunea Venus este una linistita. Cu toate acestea, turisti veniti in vacanta nu au timp sa se plictiseasca in camera de hotel. Chiar daca isi ocupa intreaga zi cu plaja, acestia pot beneficia din plin de oportunitatile de distractie pe care statiunea Venus le ofera. Pe primul loc este agrementul acvatic.

Turistii se pot plimba cu ambarcatiuni diverse sau pot lua lectii de scuba diving de la instructori foarte bine pregatiti.

Pentru micutii dornici de distractie este deschis un parc de distractii la intrarea dinspre Mangalia, iar intre statiunile Venus si Saturn poposeste in fiecare sezon Circul.

Plaja dintre cele doua statiuni este in fiecare an gazda unui eveniment important care se adreseaza de data aceasta adultilor. Este vorba despre arhicunoscutul Liberty Parade.

Pentru turistii dornici sa cunoasca locuri noi si bucati din istoria Dobrogei sunt organizate excursii turistice la cele mai importante monumente si vestigii din zona

Hotel Carmen Venus

Hotel Carmen Venus

Rezerva Online, Cazare Venus 2021
Hotel Carmen Venus ( fost hotel Brandusa ) se afla pe strada principala a statiunii Venus, cu vedere Oferte
Hotel Dana Venus

Hotel Dana Venus

Rezerva Online, Cazare Venus 2021
Hotel Dana Venus este situat la 400 m de plaja si are o arhitectura diferita fata de restul unitatil Oferte
Hotel Favorit Venus

Hotel Favorit Venus

Rezerva Online, Cazare Venus 2021
Hotel Favorit Venus este situat la intrarea in statiunea Venus dinspre Cap Aurora, la aproximativ 30 Oferte
Hotel Melodia Venus

Hotel Melodia Venus

Rezerva Online, Cazare Venus 2021
Hotel Melodia Venus este situat la granita statiunii Venus cu statiunea Cap Aurora, 150 m de plaja, Oferte
Hotel Sanda Venus

Hotel Sanda Venus

Rezerva Online, Cazare Venus 2021
Hotel Sanda Venus este situat in nord – vestul statiunii Venus, intr-o zona linistita, la apro Oferte

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Vremea

Obiective Turistice

 • Moscheea „Esmahan Sultan” din Mangalia;
 • Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii, PLANETARIUL din Constanta;
 • Delfinariu Constanta.