Cazare Fundata

Cazare Fundata

Lucruri de facut - generale

Cazare FundataCazare Fundata, sejur minim 2 nopti in vile, pensiuni sau hoteluri de la 2 la 4 stele cu sau fara masa si servicii gratuite in fuctie de unitatea de cazare. Cazare Fundata, vacante minunate la munte in Fundata.

Fundata este o localitate in judetul Brasov. Este resedinta comunei Fundata. Situata la altitudinea de 1304 m, Fundata este cea mai inalta localitate din tara. Aflata la mijlocul distantei intre Bran si Rucar, pe culoar, aceasta este strajuita de muntii Bucegi si Piatra Craiului.

Privelistea oferita de sat se poate schimba radical in orice moment, nu degeaba se spune ca este localitatea care iti poate oferi toate cele patru anotimpuri intr-o singura zi.

Un alt aspect intersant pe care il vei observa daca te plimbi pe ulitele satului este acela ca nu vei vedea chip de om care sa stea cu privirea fixata in ecranul telefonului mobil deaorece semnalul si conexiunea la internet exista in cateva locuri doar.

Localitatea montana Fundata este o zona de interes turistic preferata de multi iubitori ai schiului dar si de alpinisti aspect datorat in mare parte recordului de a fi cea mai inalta localitate din tara, situata la o altitudine de 1360 de metri. Incepand din anul 1973 a fost inclusa alaturi de alte localitati in categoria satelor turistice.

Sfarsitul anului 2017 vine si cu un cadou frumos pentru iubitorii de schi deoarece la resortul de schi de la Fundata va fi inaugurata o partie noua de schi, cu un grad mare de dificultate adresata in special schiorilor avansati care pot sa se descurce pe diferente de nivel de 70 de metri pe care le va masura noua partie lunga de 300 de metri.

La complexul Cheile Gradistei functioneaza si singura baza de biatlon omologata international cu piste pentru biathlon, schi fondsau schi pe role.

Cazare Fundata

Agentia de Turism Euro Team TravelCazare Fundata, sejur minim 2 nopti in vile, pensiuni sau hoteluri de la 2 la 4 stele cu sau fara masa si servicii gratuite in fuctie de unitatea de cazare. Cazare Fundata, vacante minunate la munte in Fundata. Sejur la Fundata, O saptamana la munte in Fundata, Cazare Fundata Brasov, Vacanta la munte in Fundata.

Tara Romania
Viza de calatorieNu este necesara viza pentru cetateni din UE.
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizataLei
Continentul/Regiunea/JudetulBrasov

Harta

Pensiunea Casa Muntelui Fundata

Pensiunea Casa Muntelui Fundata

2 Nopti, Cazare Fundata
Pensiunea Casa Muntelui Fundata sejur 2 nopti cazare in camera dubla, parcare si internet  wifi in p Oferte

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Obiective Turistice

Obiective Turistice

In apropierea localitatii Fundata se pot vizita numeroase obiective naturale:

 • Parcul National Piatra Craiului
 • Trasee in Piatra Craiului,
 • Prapastiile Zarnestilor,
 • Cheile Moieciului,
 • Cheile Gradistei,
 • Rezervatiile naturale La Chisatoare,
 • Pestera si Cheile Dambovicioara,
 • Pestera cu lilieci din satul Pestera,
 • Satul Sirnea,
 • Barajul Pecineagu,
 • Lacul Vidraru.