Cazare Moeciu

Cazare Moeciu

Lucruri de facut - generale

Cazare MoeciuCazare Moieciu in pensiuni, vile si hoteluri de la 2 – 5 stele cu sau fara mic dejun / demipensiune sau pensiune completa, acces la facilitatile unitatilor de cazare.

Moeciu este situata in tara Barsei, care nu este altceva decat extremitatea sud-estica a celei mai mari depresiuni intramontane din Romania – Depresiunea Brasovului – si care ocupa extremitatea sud-estica a judetului cu acelasi nume.

Moieciu este situata la 28 de km de Brasov pe soseaua care leaga Brasovul de Campulung Muscel si Pitesti, fiind una dintre cele mai vechi cai de comunicatie de pe teritoriul romanesc, cunoscuta chiar inainte de ocuparea Daciei de catre romani, in anul 106 dupa Hristos.

Plata cu Vouchere si Card de Vacanta

Acest vechi drum comercial si militar lega, in vremea ocupatiei romane, localitatile Cumidava (Rasnov) de Jidava (Poenari de Muscel), iar in evul mediu era principalul drum de legatura dintre transilvania si orasele muntene de la Dunarea de Jos.

Pe teritoriul comunei Moieciu, in satul Pestera, sapaturile arheologice au scos la iveala urme de locuire din perioada paleolitica, mai precis din paleoliticul superior.

Tot in raza comunei Moieciu, in satul Drumul Carului, sapaturile arheologice efectuate cu cativa ani in urma de catre profesorul Stelian Cosulet, au scos la iveala urmele unui castru roman care se pare ca intregea sistemul de fortificatii romane din Dacia, cunoscute sub numele de limesul transalutan.

Partiile de ski din regiunea Bran Moeciu sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Romania si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Bran Moeciu pentru toate nivelurile de dificultate:

  • piste pentru incepatori,
  • avansati si experti.

In general partiile din Bran Moeciu sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior:

  • partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme,
  • ski nocturn,
  • cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Bran Moeciu oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Bran Moeciu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri.

In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie.

Cazare Moieciu

Agentia de Turism Euro Team TravelCazare Moieciu in pensiuni, vile si hoteluri de la 2 – 5 stele cu sau fara mic dejun / demipensiune sau pensiune completa, acces la facilitatile unitatilor de cazare. Oferte munte Romania, Vacanta la Moeciu, Oferte Sejur Moeciu, Oferte Cazare Moeciu, Cazare Moeciu Hotel, Hoteluri in Moeciu, Vile in Moeciu, Pensiuni in Moeciu, Cazare Munte.

Tara Romania
Viza de calatoriePentru turisti din UE nu este nevoie de viza.
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizataLeu
Continentul/Regiunea/JudetulBrasov

Harta

Pensiunea Garden Resort Moeciu de Jos

Pensiunea Garden Resort Moeciu de Jos

Cazare Moeciu
Pensiunea Garden Resort Moeciu de Jos este situata in Pasul Bran-Rucar, pe un platou cu vedere bilat Oferte

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Obiective Turistice

  • Turistii pot merge în drumetii sau in excursii cu bicicleta în Munţii Bucegi şi Piatra Craiului:
  • Castelul Bran, fortareata medievala;
  • Pestera Liliecilor de la Rasnov;
  • Cascadele si trecatorile de la Moeciu;
  • Pesterile si cheile din regiunea cuprinsa intre Fundata si Şirnea.