Cazare Eforie Nord

Cazare Eforie Nord

Lucruri de facut - generale

Cazare Eforie NordCazare Eforie Nord, oferte sejur vacante in Eforie Nord, sejur minum 6 nopti cazare cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completa, facilitati pentru copii, cazare Eforie Nord in hoteluri, vile sau pensiuni de la 2 – 4 stele, Cazare Eforie Nord 2016.

Statiunea Eforie Nord isi schimba infatisarea de la an la an. Pe langa hotelurile si terasele cu renume din statiune, apar de la un sezon la altul vile sau pensiuni, terase sau restaurante noi, pregatite sa intampine nevoile turistilor.

Eforie Nord este a doua mare statiune a litoralului romanesc, pozitionata la aproximativ 12 km de Constanta, pe drumul de legatura cu orasul Mangalia, Eforie Nord este o statiune balneara renumita atat in tara, cat si in strainatate. Imbinarea turismului recreativ cu cel de tratament face ca statiunea sa fie deschisa turistilor pe durata intregului an. Bazele de tratament din statiune atrag anual un numar mare de turisti romani si straini, oferindu-le tratamente moderne si cure folosind factorii naturali din zona.

Vremea

Clima marina in statiunea Eforie Nord este caracterizata de veri fierbinti (temperatura medie în luna iulie depasește 22 grade Celsius).

Iarna in statiunea Eforie Nord – ierni blande, cu strat subtire de zapada (temperatura medie în ianuarie este de 0 grade Celsius) si de precipitatii scazute (cca 400 mm anual).

Vara in statiunea Eforie Nord – verile sunt calduloase, soarele stralucește 10-12 ore pe zi, nebulozitatea fiind minima.

Plaja

Eforie Nord se bucura de o deschidere larga catre mare si o faleza a carei inaltime atinge si 30 de metri. Plaja statiunii are o lungime de aproximativ 4 km iar latimea sa variaza intre 20 si 100 de metri. In zona de nord a plajei se inalta faleza, cunoscuta ca un loc perfect de promenada in statiune. Legatura dintre faleza si plaja este facuta prin intermediul unor scari. In partea sudica a statiunii, plaja este mai lata si accesul se face direct. Pe toata intinderea plajei intrarea in apa se face lin, iar nisipul are o granulatie mai mare decat cel din statiunea Mamaia si Constanta. O parte din plaja este amenajata cu sezlonguri, umbrele si beach baruri.

Cazare Eforie Nord

Statiunea Eforie Nord nu include multe hoteluri, de aceea o mare parte dintre locurile de cazare disponibile in statiune sunt oferite de vile si pensiuni turistice. In ultimii ani, statiunea Eforie Nord s-a extins constant, astfel ca totalul locurilor de cazare se invarte in jurul cifre de 19 de mii.

Majoritatea hotelurilor incluse in circuitul turistic sunt construite in perioada comunista, iar cateva au fost renovate si reclasificate: Complex Brad-Bran-Bega, Hotel Belona, Hotel Astoria, Hotel Apollo, Hotel Meduza, Hotel Petrolul, Hotel Minerva, etc.

Tratament Eforie Nord

In statiunea Eforie Nord va puteti bucura de efectele benefice ale factorilor naturali ai zone in cadrul clinicilor balneoclimaterice. Bazele de tratament functioneaza pe tot timpul anului si trateaza afectiuni reumatismale, bolile sistemului nervos periferic, tulburari de circulatie, afectiuni dermatologice, obezitate, afectiuni respiratorii, sterilitate, rahitism. Tot aici se fac proceduri de intretinere si tratamente de infrumusetare, folosind produse profesionale renumite.

Doua dintre cele mai moderne baze de tratament ale statiunii Eforie Nord sunt Ana Aslan Helth SPA, parte a Hotel Europa, si clinica Efosan. Programele de SPA ale centrului Ana Aslan Helth SPA imbina cu succes factorii naturali, specifici statiunii (aer puternic ionizat, apa sarata si namol din lacul Techirghiol) cu procedurile clasice de tratament.

Centrul de tratament balnear este unul complex si include sali de hidroterapie, cabinete de masaj (masaj uscat/umed, terapeutic, presopunctura, anticelulitic si de relaxare), saloane de ingrijire corporala, sali de kinetoterapie, electro si magnetoterapie, sala de fitness, piscina interioara cu apa sarata din Lacul Techirghiol, jacuzzi si sauna. Dintre terapiile care se desfasoara in cadrul Centrul Ana Aslan Helth SPA amintim: baile cu namol, hidroterapia, kinetoterapia si electroterapie, diverse tehnici de masaj, masaj cu namol, sauna uscata sau umeda, dus-masaj Vichy, injectii cu Gerovital/Aslavital, terapii corporale cu pietre vulcanice, bai saline cu alge si bai cu struguri.

Cazare Eforie Nord

Cazare Eforie Nord, Oferte Cazare Eforie Nord, Sejur si Cazare Eforie Nord, Vacanta si Cazare Eforie Nord, Statiuni Litoral Romania, Oferte statiunea Eforie Nord, Sejur statiunea Eforie Nord, Vacante statiunea Eforie Nord, Cazare hotel statiunea Eforie Nord, Cazare vile statiunea Eforie Nord, Plaja din statiunea Eforie Nord, Vremea in statiunea Eforie Nord, Harta statiuni Eforie Nord, Obiective Turistice Statiunea Eforie Nord, Tratament Eforie Nord, Statiunea Balneo Eforie Nord, Romania Eforie Nord, Oferte Tratament statiunea Eforie Nord, Pachete Tratament statiunea Eforie Nord

Tara Romania
Viza de calatorieNU este necesara viza pentru turistii din UE.
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizataLei
Continentul/Regiunea/JudetulPlaja din Eforie Nord atinge cam 3 - 4 km Lungime si Latimi de 20-100 m.

Harta

 

Istorie si Cultura

Istoria statiunii Eforie Nord se leaga de cea a localitatii vecine, statiunea Eforie Sud, cu care formeaza o unitate administrativa. Piatra de temelie a statiunii a fost pusa in anul 1894, atunci cand organizatia Eforia Spitalelor Civile din Bucuresti a construit in zona un sanatoriu balneoclimateric.

Cinci ani mai tarziu, alaturi de sanatoriu se ridica, pe malul marii, prima unitate de cazare din zona, denumita Hotel Movila (actual Hotel Parc, Eforie Sud), iar pe malul lacului Techirghiol se amenajeaza Baile Movila. In acest fel a luat nastere statiunea Movila-Techirghiol. Incepand cu anul 1920 in zona sunt construite numeroase vile, resedinte si case de vacanta ale elitelor vremii. De-a lungul timpului, statiunea s-a mai numit Carmen Sylva si Vasile Roaita. Pana in anul 1933 statiunea Eforie a apartinut de localitatea Techirghiol.

Bungalow Decebal Eforie Nord

Bungalow Decebal Eforie Nord

6 Nopti, Cazare Eforie Nord8 / 10
Bungalow Decebal Eforie Nord oferta sejur 6 nopti cazare in camera dubla fara masa, parcare, acces g Oferte
Complexul Bran Brad Bega Eforie Nord

Complexul Bran Brad Bega Eforie Nord

5 Nopti, MD, Cazare Eforie Nord
Complexul Bran Brad Bega Eforie Nord oferte min 5 nopti cazare, masa mic dejun, demipensiune sau pen Oferte
Complexul Steaua de Mare Eforie Nord

Complexul Steaua de Mare Eforie Nord

5 Nopti, All Inclusive, Cazare Eforie Nord
Complexul Steaua de Mare Eforie Nord oferte min 5 nopti in camera dubla cu all inclusive, acces pisc Oferte
Hotel Cupidon Eforie Nord

Hotel Cupidon Eforie Nord

6 Nopti, MD, Cazare Eforie Nord
Hotel Cupidon Eforie Nord oferta sejur 6 nopti cazare cu mic dejun, demipesiune sau pensiune complet Oferte
Hotel Decebal Eforie Nord

Hotel Decebal Eforie Nord

6 Nopti, Cazare Eforie Nord8 / 10
Hotel Decebal Eforie Nord oferta sejur 6 nopti cazare in camera dubla hotel fara mic dejun, parcare Oferte

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Din pacate, nu exista croaziere pentru moment la aceasta destinatie.

Obiective Turistice

  • Teatrul de vara Eforie Nord;
  • Cinematograful de vara Eforie Nord;
  • Promenada de pe plaja statiuni Eforie Nord;
  • Aqua Magic Mamaia;
  • Insula Ovidiu;
  • Pontonul Mamaia;
  • Satul de vacanta Mamaia;
  • Telegondoa Mamaia;

Video