Cazare EFORIE SUD

Cazare EFORIE SUD

Lucruri de facut - generale

Cazare EFORIE SUDCazare EFORIE SUD sejur minim 6 nopti cazare in camera dubla cu sau fara masa in hoteluri, si vile si pensiuni in plus in fuctie de hotel aveti acces si la facilitatile unitatilor de cazare din statiunea Eforie Nord

Eforie Sud, oferte, sejur, vacante, cazare hotel, vile sau pensiuni, plaja, obiective turistice, vremea, acces statiune, harta, tratament, oferte cazare litoral Romania

Eforie Sud este o statiune estivala de mici dimensiuni, pozitionata in sudul litoralului, la aproximativ 18 kilometri de municipiul Constanta, intre Eforie Nord si Tuzla. Incadrata de Marea Neagra si Lacul Techirghiol, Eforie Sud este o statiune linistita, cu mult spatiu verde, unde factorii naturali din zona, namolul si apa sarata, sunt “exploatati” in beneficiul sanatatii.

Plaja

Plaja din statiunea Eforie Sud nu este una generoasa si are o lungime de 2 kilometri. Din cauza eroziunii permanente, plaja statiunii s-a restrans considerabil in ultimele decenii, ajungand sa fie foarte ingusta in multe dintre portiunile sale. Faleza statiunii este una inalta, iar accesul catre plaja se face pe scari. Fenomenul de eroziune a afectat si faleza, care s-a prabusit in unele portiuni. Pentru a proteja faleza statiunii, autoritatile locale au demarat proiecte de consolidare a acesteia.

Cazare Eforie Sud

Statiunea Eforie Sud va ofera locuri de cazare in hoteluri, vile si pensiuni, majoritatea amplasate in apropiere sau chiar pe faleza din statiune. Multe dintre locurile de cazare ale statiunii sunt disponibile in hoteluri de 2 stele, construite in perioada comunista si nerenovate: Hotel Magura, Hotel Suceava, Hotel Crisana, Hotel Riviera, Hotel Ancora, Hotel Gloria, etc. In statiune exista si hoteluri de 3 stele, unele dintre ele fiind recent construite: Hotel Migador, Hotel Amurg. Avand in vedere clasificarea hotelurilor, putem spune ca Eforie Sud este una dintre cele mai accesibile statiuni ale litoralului romanesc. Vilele si pensiunile din statiunea Eforie Nord sunt numeroase si ofera conditii de cazare bune. Acest tip de cazare este preferat de multi turisti, deoarece multe dintre vile si pensiuni sunt imprejmuite de curte amenajata cu mese, scaune si gratare: Vila George Cosbus, Vila Ene, Pensiunea Paradox. Cea mai mare parte dintre restaurantele si terasele din Eforie Sud sunt pozitionate pe faleza. Aici puteti gasi restaurante a la carte, autoserviri, patiserii si fast food-uri cu o varietate de mancaruri.

Baze de Tratament

Ca oricare dintre statiunile litoralului romanesc, si Eforie Sud este ideala pentru aerohelioterapie si talasoterapie. Pe malul Lacului Techirghiol functioneaza o baza de tratament in aer liber unde se pot face impachetari cu namol rece si bai in lac.

Aceste cure naturale sunt indicate in cazul unor afectiuni, precum: dureri reumatismale, dermatoze, hipotiroidie, limfatism, anemie secundara, rahitism, decalcifiere, oboseala cronica, slabiciune fizica, stari de dupa fracturi ale oaselor membrelor, etc.

Obiective Turistice Eforie Sud

  • Delfinariu Constanta;
  • Planetariu Constanta;
  • Microrezervatia Naturala Constanta;
  • Parcul Arheologic Constanta;
  • Acvariu Constanta;

Booking.com

Cazare Eforie Sud

Agentia de Turism Euro Team TravelCazare EFORIE SUD sejur minim 6 nopti cazare in camera dubla cu sau fara masa in hoteluri, si vile si pensiuni in plus in fuctie de hotel aveti acces si la facilitatile unitatilor de cazare din statiunea Eforie Nord, Cazare Eforie Sud, Oferte Cazare Eforie Sud, Sejur Cazare Eforie Sud, Vacanta la Eforie Sud, Tratament statiunea Eforie Sud.

Tara Romania
Viza de calatorieNu este necesara viza pentru cetateni UE.
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizataLei
Continentul/Regiunea/Judetul9,22 km2

Harta

Istorie si Cultura

Inceputurile statiunii Eforie Sud se leaga de anul 1894, atunci cand in zona este construit un sanatoriu pentru tratarea diverselor afectiuni. Cinci ani mai tarziu, in 1899, pe malul marii, este construit primul hotel din zona, denumit Hotel Movila (astazi, Hotel Parc). Tot in acea perioada zona se imbogateste cu Baile Movila, amenajate pe malul Lacului Techirghiol. Este momentul in care ia fiinta statiunea Movila-Techirghiol, devenita oficial statiune balneoclimaterica in anul 1912. Intre cele doua razboaie mondiale, statiunea cunoaste o dezvoltare pronuntata si isi schimba numele din Movila-Techirghiol in Carmen Sylva si Vasile Roaita. Pana in 1933 statiunea Eforie apartine de localitatea Techirghio

Complex Boutique Citadele Eforie Sud

Complex Boutique Citadele Eforie Sud

5 Nopti, Cazare EFORIE SUD
Complex Boutique Citadele Eforie Sud sejur 5 nopti cazare in apartament, acces gratuit la plaja priv Oferte
Complex Fortuna Eforie Sud

Complex Fortuna Eforie Sud

5 Nopti, Cazare EFORIE SUD
Complex Fortuna Eforie Sud sejur 5 nopti cazare in camera dubla, intenet gratuit. Adresa: Str. Negru Oferte
Complexul de Vile Vraja Marii Eforie Sud

Complexul de Vile Vraja Marii Eforie Sud

5 Nopti, Cazare EFORIE SUD
Complexul de Vile Vraja Marii Eforie Sud sejur 5 nopti cazare in camera dubla 2*, parcare, wifi grat Oferte
Hotel Amurg Eforie Sud

Hotel Amurg Eforie Sud

6 Nopti, Cazare EFORIE SUD
Hotel Amurg Eforie Sud sejur 6 nopti cazare in camera dubla, camerele cu aer conditionat si baie pro Oferte
Hotel Capitol Eforie Sud

Hotel Capitol Eforie Sud

5 Nopti, Cazare EFORIE SUD
Hotel Capitol Eforie Sud sejur 6 nopti cazare in camera dubla, masa se poate servii in sistem bonuri Oferte
Hotel Claudia Eforie Sud

Hotel Claudia Eforie Sud

6 Nopti, Cazare EFORIE SUD
Hotel Claudia Eforie Sud sejur 6 nopti cazare in camera dubla, parcare proprie, seif la receptie, in Oferte
Hotel Crisana Eforie Sud

Hotel Crisana Eforie Sud

5 Nopti, Cazare EFORIE SUD
Hotel Crisana Eforie Sud sejur 6 nopti cazare in camera dubla, parcare gratuita, wifi gratuit in spa Oferte
Hotel Excelsior Eforie Sud

Hotel Excelsior Eforie Sud

5 Nopti, Cazare EFORIE SUD
Hotel Excelsior Eforie Sud sejur 5 nopti cazare loc in camera dubla, internet wireless in camere si Oferte
Hotel Migador Eforie Sud

Hotel Migador Eforie Sud

6 Nopti, MD, Cazare EFORIE SUD
Hotel Migador Eforie Sud este o contructie noua si moderna, situat in partea de nord a statiuni la c Oferte
Hotel Paradox Eforie Sud

Hotel Paradox Eforie Sud

5 Nopti, Cazare EFORIE SUD
Hotel Paradox Eforie Sud sejur 5 nopti cazare in camera dubla fara masa, wifi gratuit, parcare infat Oferte
Hotel Splendid Eforie Sud

Hotel Splendid Eforie Sud

5 Nopti, MD, Cazare EFORIE SUD
Hotel Splendid Eforie Sud sejur 5 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun bufet suedez, parcare la Oferte
Vila Patricia Eforie Sud

Vila Patricia Eforie Sud

5 Nopti, Cazare EFORIE SUD
Vila Patricia Eforie Sud sejur 5 nopti cazare fara masa, acces gratuit la piscina exterioara si inte Oferte

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Vremea

Obiective Turistice

Plaja este cel mai accesibil mijlocul de relaxare pentru turistii care aleg statiunea Eforie Sud. Odata plecati de pe plaja turistii au la dispozitie si alte cateva posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber. Faleza statiunii este marginita de restaurante, terase si magazine care comercializeaza produse si accesorii de plaja, jucarii, haine si incaltaminte de sezon, suveniruri. In centrul orasului Eforie, pe soseaua nationala, exista un centru comercial care cuprinde magazin alimentar, cofetarie si magazine de suveniruri. Daca va plac reprezentatiile in aer liber, puteti cumpara un bilet la Teatrul de Vara, locul unde se desfasoara spectacole de muzica usoara si populara. Parcul de distractii de mici dimensiuni este situat pe faleza si este un loc care nu trebuie ratat daca veniti in vacanta cu copiii. Pentru nopti albe este deschis in statiune Clubul The One, locul in care va puteti distra cu prietenii pe cinste.

Video