Cazare Jupiter

Cazare Jupiter

Lucruri de facut - generale

Cazare Jupiter, oferta cazare in hotelurile din Statiunea Jupiter, oferte sejur minim 5 nopti cazare si masa in hoteluri de la 2 – 3 stele in Jupiter, Cazare Jupiter 2016.

Cazare Jupiter, Romania

Statiunea Jupiter este o statiune de dimensiuni reduse, situata la aproximativ 40 de kilometri de Constanta si la doar 5 kilometri de orasul Mangalia, de care apartine din punct de vedere administrativ.

Primul lucru care va incanta odata intrati in statiune este vegetatia bogata care o infrumuseteaza si care, pe timpul verilor toride, asigura umbra si racoare.

Statiunea Jupiter este strabatuta de strazi si alei umbroase, perfecte pentru plimbare. Multe dintre restaurantele, magazinele si terasele din Jupiter sunt concentrate in jumatatea nordica a statiunii, in zona Lacului Tismana. Majoritatea hotelurilor mari din statiune sunt situate aproape de mare si sunt dispuse perpendicular pe tarm.

» Plaja » Cazare » Obiective Turistice

In sudul statiunii Jupiter, alipita acesteia, se gaseste o alta statiune mica, denumita Cap Aurora.

La fel de verde ca statiunile vecine, Cap Aurora este o locatie linistita si plina de farmec. In zona, tarmul marii este mai inalt fata de plaja, iar hotelurile sunt asezate aproape de malul marii.

Datorita pozitionarii, facilitatilor si factorilor naturali pe care ii ofera, statiunile Jupiter si Cap Aurora sunt ideale pentru relaxare si cure de tratament cu factori naturali: aer marin, apa sarata si soare.

Plaja din Jupiter

Cazare Jupiter, RomaniaStatiunea Jupiter are o plaja relativ micuta in comparatie cu alte statiuni ale litoralului romanesc. Aceasta se intinde pe o lungime de aproximativ 1 kilometru si este brazdata de cateva golfuri delimitate de diguri de protectie. Unde aceste golfuri “inghit” uscatul, plaja este ingusta, latindu-se in zonele digurilor de protectie si in partea de nord, catre statiunea Neptun. Anumite sectoare de plaja sunt amenajate cu sezlonguri si umbrele. In zona statiunii Cap Aurora plaja este ingusta si modelata de golfuri. Avand in vedere ca tarmul este mai inalt in aceasta zona, accesul pe plaja se face pe scari sau alei care coboara lin pe nisip.

Cazare in Jupiter

Cazare JupiterIn ciuda dimensiunilor lor, statiunile Jupiter si Cap Aurora au o baza de cazare destul de mare. Hotelurile din cele doua statiuni sunt clasificate la 3 stele si 2 stele, iar multe dintre ele au fost renovate si modernizate pentru a intruni exigentele turistilor actuali.Majoritatea hotelurile sunt adevarate oaze de relaxare si liniste, fiind inconjurate de spatiu verde bine ingrijit: Complexul Iris, Nalba si Mimoza, Hotel Tismana, Hotel Majestic, Hotel Delta.

In statiunea Jupiter, o parte dintre hotelurile mari sunt asezate chiar pe malul marii, perpendicular cu tarmul: Hotel Capitol, Hotel Meteor, Hotel Cometa si Hotel Olimpic. Statiunea Cap Aurora pune la dispozitia turistilor hoteluri care poarta numele unor pietre pretioase si semi-pretioase: Hotel Diamant, Hotel Topaz, Hotel Safir, Hotel Onix, Hotel Opal. Acestea sunt asezate pe tarmul marii, foarte aproape de plaja.

Statiunea Jupiter cuprinde suficiente restaurante, terase, autoserviri, fast food-uri si patiserii incat turistii sa isi potoleasca foamea cu preparate culinare foarte variate. Multe dintre aceste localuri sunt construite in zona de nord a statiunii, pe partea opusa marii.

Obiective Turistice

» Delfinariu Constanta;
» Planetariu Constanta;
» Microrezervatia Naturala Constanta;
» Parcul Arheologic Constanta;
» Acvariu Constanta;

Cazare Jupiter, Romania

Jupiter, Romania, Oferte, Sejur, Vacante, Vremea, Cazare, Foto, Harta, Obiective Turitice, Hotel, Statiuni Litoral Romania, Oferte Litoral Romania, Sejur Litoral Romania, Vacante Litoral Romania

Tara Romania
Viza de calatorieNu este necesara viza pentru cetatenii din UE.
Limba vorbitaRomana
Moneda utilizataLei

Harta

Istorie si Cultura

Statiune Jupiter intră în circuitul turistic în iulie 1968, primele hoteluri fiind „Atlas” și „Olimp”, împreună cu primele căsuțe ale „Satului de Vacanță Zodiac”, unitatea etalon fiind complexul „Paradis”.

Complex Iris Nalba Mimoza Jupiter

Complex Iris Nalba Mimoza Jupiter

7 nopti, Mic Dejun, Cazare Jupiter
Pers/Sejur 320,00 Lei
Complex Iris Nalba Mimoza Jupiter oferte sejur 7 nopti cazare, masa in restaurantul Antik mic dejun Oferte

Din păcate, nu există momentan nici o oferta de circuit pentru această destinatie.

Din pacate, nu exista croaziere pentru moment la aceasta destinatie.

Obiective Turistice

Noaptea, amatorii de distractii pot petrece intr-unul dintre cele doua cluburi ale statiunii Jupiter: Mondy si Paradiso Lounge and Bar.