Modalitati de plata

Modalitati de plata – Euro Team Travel

Agentia de turism Euro Team Travel doreste pune la dispozitia turistilor mai multe modalitati de plata pentru achizitionarea in deplina siguranta serviciilor turistice.

Plata derviciilor turitice este simpla si usor de realizat, indiferent ce tipul de plata aleas de dumneavoastra iar daca nu va descurcati solicitati ajutorul nostru la la tel 021 405 1300 / 0746 158 164 si un agent de turism va avea grija sa va ajute si sa finalizati plata.

PLATA ONLINE CU CARDUL BANCAR

PLATA ONLINE CU CARDUL BANCAR

Turistii nostri au posibilitatea de a achita pachetul turistic online cu cardul bancar prin LINK TO PAY.

ATENTIE! Pentru acest tip de plata se percepe taxa de serviciu 1% + tva din valoarea totala a plati.

Sistemul de plata LINK TO PAY functioneaza foarte usor si este simplu de utilizat:

  1. Agentia de turism va transmite pe e-mail un link securizat - Ex: http://mpy.ro/1a4b5rev;
  2. Accesati acest link si se va deschide o pagina web securizata de la MobilPay cu valoarea de plata de inscrisa;
  3. Complectati formularul cu datelele cerute de pe cardul bancar si apoi dati click pe butonul "Platesc in Siguranta";

Formular de plata online MOBILPAY

4. Turistul va primi confirmarea pe e-mail de la MobilPlay daca tranzactia a fost efectuata cu succes.

5.  ATENTIE! cardurile aceptate la plata sunt cele emise de catre VISA sau MasterCard.

MobilPay

PLATA IN AGENTIA DE TURISM

PLATA CU NUMERAR

Plata cu NumerarPlata serviciilor turistice cu numerar la sediul agentiei de turism se poate face in RON, Euro sau Dolari. 

Pentru plata in RON a pachetelor turistice ofertate in EURO sau DOLARI se face la cursul de vanzare afisat de banca BRD - Groupe Societate Generale la care agentia de turism EURO TEAM TRAVEL are conturile bancare.

PLATA CU CARDUL BANCAR PRIN POS

Plata cu Cardul BancarPlata cu cardul bancar prin POS, fara sa fiti nevoiti sa scoateti bani din banca de la ATM.

ATENTIE! Pentru acest tip de plata se percepe taxa de serviciu 1% + tva din valoarea totala a plati.

PLATA CU VOUCHERE DE VACANTA

Vouchere de vacantaPlata cu vouchele de vacanta se face numai la sediul agentiei de turism Euro Team Travel doar pentru  vacantele in Romania.

Voucherele de vacanta sunt bonuri de valoare, asemanatoare cu tichetele de masa pe suport de hartie sau sub forma unui card bancar pe suport electronic » detalii ...

TAXE DE SERVICIU

  • Plata cu numerar sau cu cardul bancar prin POS la sediul agentiei de turism Euro Team Travel, pentru plata cu cardul bancar se percepe o taxa de serviciu de 1% + tva din valoarea de plata;
  • Plata cu Card tichete de vacanta (Edenred, Sodexo sau Cheque Dejunes) prin POS la sediul agentiei de turism Euro Team Travel, pentru plata cu cardul bancar se percepe o taxa de serviciu de 2% + tva din valoarea de plata;
  • Plata cu tichete sau vouchere de vacanta la sediul agentiei de turism Euro Team Travel, pentru acest tip de plata se percepe o taxa de serviciu de 1% + tva din valoarea de plata;

 

PLATA PRIN BANCA

DEPUNERE DE NUMERAR IN BANCA

Depunere BRDPrin depunere numerar la orice sucursala a bancii BRD unde agentia de turism EURO TEAM TRAVEL are deschise conturile bancare.

Depunera de numerar se face in baza facturi fiscale primite de pe e-mail / fax si a cartii de identitate.

ATENTIE! sunt surcurale ale bancii BRD - Groupe Societe Generale din tara care percep taxa pentru depunerea de numerar in contul agentiei de turism, fiind o politica a respectivelor sucursale BRD.

CONTURILE AGENTIEI DE TURISM EURO TEAM TRAVEL

  • Cont EURO » RO38 BRDE 410SV 7895 3174 100
  • Cont RON » RO57 BRDE 410SV 13257604 100
  • COD SWIFT: BRDEROBU;
  • Cod BIC: BRDE;

ORDIN DE PLATA

Ordin de PlataPrin transfer bancar de la orice banca unde aveti deschis un cont, completand un ordin de plata cu valoarea inscrisa in fatura fiscala transmisa pe e-mai / pe fax.

Dupa aprobarea platii banca dumneavoastra va transfera bani in contul nostru in maxim 48 ore.

TRANSFER BANCAR ONLINE

Internet BankingPrin transfer bancar cu ajutorul Internet Banking din contul dumneavoastra in contul agentiei de turism EURO TEAM TRAVEL, in baza facturi fiscale transmise pe e-mail / fax.

Dupa aprobarea transferului si in fuctie de ora la care ati efectuat plata, bani vor intra in contul nostru in maxim 48 ore.

PLATA CU VOUCHERE DE VACANTA

PLATA CU VOUCHERE DE VACANTA

Vouchere de Vacanta, acum poti cumpara o vacanta/sejur - munte, mare, delta oriunde  in Romania de la agentia de turism Euro Team Travel din Bucuresti cu tichete de vacanta sau vouchere de vacanta tiparite pe hartie sau in format elecronic(card).

» detaliii ....

Tichete si Vouchere de Vacanta

Contact Agentia de Turism Euro Team Travel

Modalitati de plata

Agentia de Turism Euro Team TravelModalitati de plata, Modalitati de plata a pachetelor turistice cumparate de la agentia de turism Euro Team Travel din Bucuresti, Romania. Euro Team Travel. Modalitati de plata, Modalitati de plata a pachetelor turistice cumparate de la agentia de turism Euro Team Travel din Bucuresti, Romania. Euro Team Travel.