Protectia datelor personale

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Pentru ca in trecut ai calatorit cu Euro Team Travel si ai fost clientul nostru trebuie sa stii ca printre responsabilitatile noastre fata de tine se afla si modul in care avem grija de datele tale personale. Pana la data de 25 mai 2018 ne aliniem standardelor europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679.

Ce trebuie sa stii despre datele tale personale si modul in care noi le prelucram?

Dupa cum probabil stii deja, datele tale cu caracter personal sunt prelucrate si stocate in baza consimtamantului tau, in vederea indeplinirii obligatiilor contractuale (interesul nostru legitim) si in baza prevederilor legale. Pentru a avea o vacanta linistita si pentru a ne indeplini toate obligatiile fata de tine, atunci cand este necesar, comunicam aceste date si catre partenerii nostri (transportatori, hotelieri sau alti furnizori de servicii).

Cu ce scop prelucram aceste date?

Euro Team Travel prelucreaza datele tale cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  • – pentru a ne asigura ca ai o vacanta linistita si a ne indeplini obligatiile si drepturile care decurg din contractul cu tine, turistul nostru;
  • – pentru a ne asigura ca nu ratezi nicio promotie, eveniment. Datele tale cu caracter personal sunt folosite doar cu acordul tau pentru comunicari de marketing direct, promovarea serviciilor noastre, noutati si concursuri;
  • – pentru determinarea si evaluarea intereselor tale prin mijloace automate sau nu, pentru a ne asigura ca iti oferim serviciile ideale pentru tine;
  • – realizarea de analize statistice folosind date anonimizate.

In afara de scopurile noastre care reies din obligatiile contractuale – interesele legitime si prevederile legale, prelucrarea datelor tale cu caracter personale se va face doar cu acordul tau.

Contact si suport privind datele tale Iti poti exercita drepturile prevazute de Regulamentul general privind protectia datelor folosind formularele de mai jos din aceasta pagina sau printr-o cerere scrisa, datata, semnata si transmisa catre Paralela 45 prin:

Incepand cu 25 mai 2018, pentru orice intrebari sau nemultumiri te poti adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor prin email la protectiedate@euroteamtravel.ro. Ne angajam sa aplicam toate masurile tehnice si organizatorice pentru asigurarea securitatii datelor tale personale, protejarii lor impotriva distrugerii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat asupra lor.

Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre TOP SERVICES & EVENTS SRL – agentia de turism Euro Team Travel, puteti accesa site-ul www.euroteamtravel.ro sectiunea Politica de confidentialitate accesand link-ul: www.ofertesejurromania.ro/politica-de-confidentialitate/

DREPTURILE CLIENTILOR IN PRIVINTA DATELOR PERSONALE

Abonare

Iti multumim ca alegi sa fii informat si sa afli primul cele mai noi stiri si oferte din partea Euro Team Travel. Abonarea se realizeaza conform politicii noastre de confidentialitate pe care o poti accesa din partea de jos a oricarei pagini Euro Team Travel. Te poti dezabona oricand accesand linkul dezabonare din orice mail comunicare de marketing.

Actualizare date

Tinem la drepturile tale si respectam in Regulamentul 2016/679/UE. Conform acestuia, ai dreptul sa intervii pe datele tale si sa le actualizezi oricand doresti. Foloseste formularul de mai jos pentru a actualiza datele tale personale din baza noastra de date.

Verificare date

Conform Regulamentului 2016/679/UE poti oricand verifica ce date detine Top Services & Events SRL despre tine. Trimite un e-mail pe adreasa protectiedate@euroteamtravel.ro si vom lua legatura cu tine pentru verificarea identitatii si apoi iti vom pune la dispozitie conform politicii de confidentialitate toate datele pe care le avem despre tine intr-un format usor de citit si inteles.

Vreau sa fiu uitat

Ne pare rau ca ai accesat aceasta sectiune. Conform Regulamentului 2016/679/UE iti poti exercita oricand dreptul de a fi uitat. Consulta politica noastra de confidentialitate pentru mai multe detalii.