Senior Voyage Romania 2019

Senior Voyage RomaniaSenior Voyage Romania transport cu autocarul sejur 5 zile / 4 nopti cazare cu masa demipensiune(mic dejun si cina), excursii in programul de vizitare si excursii optionale, ghid turistic pe tot parcursul excursiei. Destinatii in Romania – Maramures, Bucovina, Oltenia, Banat, Cisura Dunarii, Delta Dunarii, Crisana etc

Senior Voyage Romania este un concept gratie caruia cetatenii de peste 55 de ani (si nu numai) pot beneficia de programe complete pentru a-si petrece vacantele in perioada sezonului turistic redus, in perioada octombrie – mai.

Turistii principali al acestui brand sunt seniorii, adica persoanele peste 55 de ani. Pretul pe care il au excursiile din acest site este facut special pentru ei, drept urmare, doar ei sunt cei care pot beneficia de el. Insa fiecare senior poate sa ia cu sine un insotitor mai tanar, care va beneficia in acest caz de acelasi pret.

» Excursii in Romania 2019

Excursii Romania 2019

Excursii in RomaniaDescoperiti frumusetile tarii prin circuite si excursii turistice prin Romania in vacanta din 2019. Va propunem sa descoperiti frumusetile tarii, istoria locuitorilor ei, va invitam sa va bucurati de tot ce tara dintre Dunare si Carpati poate sa ofere.

Pentru a intelege ce inseamna o vacanta in ROMANIA trebuie sa calatoriti de la munte la mare, apoi in Delta si nu in ultimul rand in zonele cetatilor medievale si ale manastirilor bucovinene sau sa vizitati bisericile de lemn din Maramures.

» Detalii Excursii ...
» Excursii in Bucovina 2019

Excursii in Bucovina  2019

Excursii in BucovinaExcursii Bucovina - Albastrul de Voronet al manastirilor pictate din Bucovina merita sorbit din priviri acolo unde a luat nastere; caci orice poza, oricat de buna, nu va reusi sa surprinda nuanta sa la fel de bine ca privirea incantata a calatorului. Acest tinut de basm adaposteste, pe langa manastirile pictate, capodopere ale arhitecturii mondiale, si vechi orase incarcate de istorie si cateva din cele mai valoroase muzee din tara.

» Detalii Excursii ...
» Excursii in Maramures 2019

Excursii Maramures 2019

excursii maramuresExcursii Maramures - Maramuresul este renumit pentru faptul ca a reusit sa isi mentina vii traditiile, prin conservarea monumentelor arhitecturale. Arhitectura maramureseana iese in evidenta prin elemente ca: porti de lemn cioplite cu maiestrie, case traditionale, biserici din lemn cu turnuri inalte.

» Detalii Excursii ...
» Excursii in Moldova 2019

Excursii in Moldova 2019

Excursii Moldova

Excursii Moldova - Nordul Moldovei ofera calatorului privelisti de rara frumusete, la care se adauga renumitele manastiri construite de mari domnitori si boieri moldoveni. Tinuturile inglobeaza pagini de istorie, traditii si obiceiuri stravechi, monumente unice si mestesuguri specifice, ctitorii medievale care atesta o permanenta spirituala si istorica a locuitorilor acestor meleaguri.

» Detalii Excursii ...
» Excursii in Delta Dunarii 2019

Excursii in Delta Dunarii 2019

Excursii Delta DunariiExcursii Delta Dunarii 2019 - Delta Dunarii este un adevarat paradis faunistic. Aici vietuieste 98% din fauna acvatica Europeana, insa pasarile sunt cele care au creat faima Deltei Dunarii, cunoscuta, inca de la inceputul secolului ca un paradis natural. Renumele se datoreaza celor 327 specii pe care le putem intalni in Delta Dunarii si care reprezinta 81% din fauna Romaniei.​

» Detalii Excursii ...
» Senior Voyage Romania 2019

Senior Voyage Romania 2019

Senior Voyage RomaniaSenior Voyage Romania transport cu autocarul sejur 5 zile / 4 nopti cazare cu masa demipensiune(mic dejun si cina), excursii in programul de vizitare si excursii optionale, ghid turistic pe tot parcursul excursiei. Destinatii in Romania - Maramures, Bucovina, Oltenia, Banat, Cisura Dunarii, Delta Dunarii, Crisana etc/

» Detalii Excursii ...
» Pelerinaje in Romania 2019

Pelerinaje in Romania 2019

Pelerinaje RomaniaPelerinaje Romania 2019, transport cu autocarul, pelerinaje ieftine, vizitari manastile din Bucovina, Nordul Moldovei, Banat, Maramures, Dobrogea, Transilvania, Muntenia.

Pelerinaje Romania 2019, Pelerinaje in Nordul Moldovei 2019, Pelerinaje in Bucovina 2019, Pelerinaje in Maramures 2019, Pelerinaje in Delta Dunarii 2019, Pelerinaje in Banat 2019, Circuite si Pelerinaje in Romania 2019, Excursii in Romana 2019, Vizitati Manastirile din Romania 2019.

» Detalii Excursii ...

Senior Voyage Romania 2019 – Excursii si Circuite in Romania 2019