General

City Tour BucurestiCity Tour Bucuresti – Linia turistica este deservita (in perioada primavara – toamna) de patru autobuze speciale, supraetajate, fiecare avand o capacitate de 77 locuri, care circula pe traseul Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, sos. Kiseleff si Piata Presei.

Avand in vedere caracterul special al liniei „Bucharest City Tour”, oferim turistilor si oportunitatea de a se informa asupra posibilitatilor de petrecere a timpului liber in Bucuresti, prin intermediul materialelor informative puse la dispozitie.

PROGRAM CITY TOUR BUCHAREST 2019
 
TARIFE 2019

Demo Content

Pe langa datele generale privind traseul si functionarea liniei (program, pret, statii), harta detaliata Bucharest City Tour ofera si informatii despre posibilitatile de petrecere a timpului liber in Bucuresti.

Reperele partenerilor din categoria cluburi-baruri-restaurante sunt marcate pe harta cu diverse simboluri pentru a orienta turistii catre aceste locatii. Harta este disponibila, cu titlu gratuit, la receptiile unitatilor hoteliere, la toate centrele de emitere si reincarcare carduri din reteaua de vanzari RATB, la punctele de informare turistica, in aeroport si in principalele gari din Bucuresti.

Flyerele Bucharest City Tour, ce contin informatii generale bilingve privind linia turistica, pot fi gasite la hotelurile partenere RATB (marcate in sectiunea albastra de pe harta Bucharest City Tour) si la cele care ofera vouchere pentru aceasta linie, precum si in centrele de vanzare RATB, in punctele de informare turistica, in aeroport si in principalele gari din Bucuresti.

De unde cumpar:

  • Direct din agentia de turism CARDUL DE CALATORIE care are o valabilitate 24 de ore de la prima validare. Astfel, turistii beneficiaza de avantajul flexibilitatii in alegerea programului si obiectivelor de interes.
  • Validarea cardului este obligatorie la fiecare urcare in vehicul.

Programul de circulatie

  • Programul de circulatie al liniei turistice se desfasoara intre orele 10:00 – 22:00.
  • Ultimul autobuz care pleaca in cursa de la Piata Presei Libere spre Piata Unirii este la ora 21:00;
  • Ultimul autobuz  care pleca in cursa de la Piata Unirii spre Piata Presei Libere, la ora 21:25;
  • Intervalul de succedare intre doua autobuze: aproximativ 15 minute;
  • Durata traseului este de aproximativ 50 minute.

Booking.com

City Tour Bucuresti, Romania

City Tour Bucuresti, Linia turistica este deservita (in perioada primavara – toamna) de patru autobuze speciale, supraetajate, fiecare avand o capacitate de 77 locuri, care circula pe traseul Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, City Tour Bucuresti Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului

Descarcati Atasamentul

Fișier Descriere
pdf Program Statii CITY TOUR BUCURESTI Statiile unde opreste CITY TOUR BUCURESTI si programul aproximativ al acestora.

Plecari disponibile

Cere Oferta

Cazare Bucuresti

Cazare BucurestiCazare Bucuresti preturi cazare hotel, vile, pensiuni, rezervari cazare in Bucuresti. Bucurestiul este capitala Romaniei si al saselea oras ca populatie din Uniunea Europeana. Capitala Romaniei Bucuresti este un oras viu, tentacular, caleidoscopic, pestrit dar si centrul scenei artistice, culturale si mass-media. Primul document care atesta in mod precis Bucurestiul ca resedinta domneasca este emis Cititi mai mult