General

Excurise Festivalul Roman ApulumExcursie Festivalul Roman Apulum 4 zile plecare Bucuresti: 03.05.2019

Excursie Festivalul Roman Apulum 4 zile – include 3 nopti de cazare la hotel Transilvania 4*, in centrul orasului Alba-Iulia, Mic dejun bufet, Turul cetatii Alba Carolina, participare la reprezentatiile festivalului Roman Apulum, vizita ghidata la Muzeul National al Unirii si Muzeul Principia, transport cu autocar modern, cu climatizare, ghid insotitor pentru intreaga perioada.

Se viziteaza: Turul cetatii Alba Carolina, Participare la reprezentatiile festivalului Roman Apulum, vizita ghidata la Muzeul National al Unirii si Muzeul Principia (biletele de intrare la obiective nu sunt incluse)

Timp de patru zile, orasul Alba Iulia arata ca un platou de filmare din zilele noastre ale filmului “Dacii si romanii”. Ajuns acolo, te gasesti brusc inconjurat de soldati antici, gladiatori, dansatoare si chiar sclavi, de uiti pentru ceva vreme in ce an esti. Si intr-adevar, nu ai cum sa nu te simti transportat cu 2000 de ani in urma, cand la tot pasul te lovesti de lupte intre gladiatori, demonstratii militare, adevarate razboaie intre daci si romani, ateliere de lucru, jocuri antice sau targuri cu sclavi. Festivalul este intr-atat de reusit, incat la plecare parca-ti vine sa incaleci pe un armasar sa o iei spre casa.

Pretul INCLUDE

Pretul INCLUDE

 • 3 nopti de cazare la hotel Transilvania 4*, in centrul orasului Alba-Iulia;
 • Mic dejun;
 • Turul cetatii Alba Carolina;
 • Participare la reprezentatiile festivalului Roman Apulum;
 • Vizita ghidata la Muzeul National al Unirii si Muzeul Principia;
 • Transport cu autocar/microbuz modern, cu climatizare;
 • Ghid insotitor pentru intreaga perioada;
Pretul NU INCLUDE

Pretul NU INCLUDE

 • Asigurarea STORNO(nu este obligatorie, insa va recomandam sa le incheiati), acest tip de asigurare se incheie doar in agentia de turism - detalii ...;
 • Taxe si cheltuieli personale;
 • Intrarile la obiectivele turistice (Muzeul National al Unirii si Muzeul Principia)
 • Excursiile optionale;

CONDITII DE INSCRIERE / REZERVARE
 • Pentru REZERVARE este nevoie de datele de pe cartea de identitate a unuia dintre turistii, ce va deveni titularul de contract cu turistul si pe numele caruia se vor emite toate documentele de calatorie (contractul cu turistul, facturi fiscale, declaratia de consimtamant privind protectia datelor cu caracter personal, si altele);
CONDITII DE PLATA
 • Avans = 50 % din valoarea totala la inscriere;
 • Rest Plata = 50% inainte cu 31 zile de data intrarii;
 • Plata INTEGRALA - daca data rezervari este mai mica de 30 zile fata de data intrari;
 • Plata se poate face in EURO sau in RON (la cursul de vanzare EURO al bancii BRD – Groupe Sociate Generale in ziua emiterii facturi) unde agentia de turism are conturile bancare.
MODALITATI DE PLATA

Modalitatea de plata

 • Plata cu numerar sau plata cu cardul bancar prin POS la sediul agentiei de turism Euro Team Travel, pentru plata cu cardul bancar se percepe o taxa de serviciu de 1% din valoarea de plata;
 • Plata cu Card Tichete de Vacanta (Edenred, Sodexo sau Cheque Dejunes - pe suport electronic) prin POS la sediul agentiei de turism Euro Team Travel, pentru plata cu cardul bancar se percepe o taxa de serviciu de 2% + tva din valoarea tichetelor de vacanta;
 • Plata cu Tichete sau Vouchere de Vacanta ( pe suport de hartie) la sediul agentiei de turism Euro Team Travel, pentru acest tip de plata se percepe o taxa de serviciu de 1% + tva din valoarea tichetelor de vacanta;
 • Plata prin transfer bancar in contul agentiei in baza facturi proforme emise de agentia de turism;
 • Plata prin depunere de numerar in contul agentiei la banca BRD in baza facturi proforme emise de agentia de turism;
 • Plata prin depunere de numerar la orice banca din orasul dvs. in baza facturi proforme emise de agentia de turism;
 • Plata ONLINE cu cardul bancar printr-un link securizat(carduri acceptate la plata sunt Visa si MasterCard), pentru acest mod de plata se percepe o taxa de serviciu de 1% + tva din valoarea de plata;
 • Pentru detalii nu ezitati sa ne sunati la tel: 021 405 13 00 sau 0746 158 164 » agentia de turism Euro Team Travel

MobilPay

vouchere de vacanta oferte sejur romania

Plecare din: Bucuresti
Grup minim: 40 persoane
Persoanele pana in 55 ani beneficiaza de aceleasi tarife la programele Senior Voyage Romania.
Puncte de imbarcare: Bucuresti

» Program Excursie

Imbarcare

 • Ora 07:30 – Bucuresti de la Terminalul MementoBUS, situat in spatele Autogarii IDM, vis-à-vis de Magazinul IDM si Gara Basarab – acces dinspre Ṣos. Orhideelor/ Pod Basarab.
 • Autocarele/microbuzele transportatoare sunt moderne, echipate cu sistem audio-video, aer conditionat, scaune rabatabile.
 • Asezarea in autocar/microbuz va fi realizata de catre ghidul insotitor conform diagramelor de imbarcare (in functie de ordinea inscrierii turistilor).

Excursie Festivalul Roman Apulum 4 zile

Vineri, 3.05: Bucuresti – Alba Iulia (aprox. 350 km)

 • Ora 08:00 – Plecare din Bucuresti spre Alba Iulia. Sosire la hotel unde petrecem urmatoarele 3 nopti. Apoi, pornim intr-un tur de descoperire al cetatii Alba Carolina. Aflam despre ingineriile marchizului de Vauban, descoperim principalelor obiective romane ale castrului Apulum si ne bucuram pe indelete de minunatul oras.

Excursie Festivalul Roman Apulum 4 zile

Sambata, 4.05 – Duminica, 5.05: Festivalul Roman Apulum

 • Dupa micul dejun ne pregatim pentru doua zile petrecute intr-o atmosfera de legenda. Actualul oras Alba Iulia se ridica peste ruinele anticului Apulum, cel mai mare oras roman din provincia Dacia si centrul politic, economic, militar si cultural al acesteia. Festivalul Roman Apulum incepe sambata dimineata cu parada celor peste 300 de reenactori din sapte tari, care participa la eveniment.
 • Pe langa spectacolul pe care il ofera, trupele de reconstituiri istorice au in spate ani intregi de studiu si munca, in a cerceta si reproduce costumele specifice, a confectiona cu propria indemanare armele de lupta, a analiza miscarile de pe campul de batalie si a intelege semnificatia comenzilor latinesti.
 • Urmeaza deschiderea taberelor si a atelierelor mestesugaresti de prelucrare os, prelucrare lemn, batere monede, intretinere echipamente, jocuri romane, plante dacice, metalurgie, scriptoria, fierarie, parfumuri, antrenamente soldati si antrenamente gladiatori. In finalul festivalului vom avea parte de un spectacol pe cinste.
 • La ceas de seara, in lumina tortelor, se va desfasura marea batalie intre legiunile romane si trupele de daci, asa cum s-ar fi desfasurat in urma cu mii de ani.

Excursie Festivalul Roman Apulum 4 zile

Luni, 6.05: Alba-Iulia – Bucuresti (aprox. 350 km)

 • E timpul pentru o vizita la doua dintre cele mai valoroase muzee ale orasului.
 • Muzeul National al Unirii adaposteste aproape 200.000 de obiecte de patrimoniu si una dintre cele mai valoroase biblioteci documentare din tara. Tot aici este expusa si statueta de provenienta romana, unica in Dacia, care il infatiseaza pe Hercule sprijinit intr-un ciomag. Statueta a fost descoperita la Alba Iulia si este estimata la un milion de euro.
 • Muzeul Principia se afla in locul in care in ultimii ani au fost descoperite fragmente din castrul roman Apulum si detine o parte din cladirea castrului roman al Legiunii a XIII-a Gemina.
 • Parasim atmosfera de sarbatoare a cetatii cu fotografii spectaculoase si amintiri de nepretuit. Experienta va fi la fel de placuta oricand am repeta-o.
 • Intoarcere in Bucuresti spre sfarsitul zilei.

Excursie Festivalul Roman Apulum 4 zile

Hotel Transilvania 4* Alba Iulia

Site: www.hoteltransilvania.eu

Localizare – Hotelul Transilvania, complet renovat in 2015, este situat in centrul orasului Alba Iulia, la 300 de metri de Cetatea Alba Carolina.

Facilitati – Hotelul Transilvania pune la dispozitie WiFi gratuit in toate zonele, un restaurant à la carte cu specific mediteranean si international, un lobby bar si un pub englezesc.

Facilitatile camerelor – Fiecare camera include control climateric individual, minibar, Smart TV cu canale prin cablu, precum si o baie privata, cu uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Booking.com

Excursie Festivalul Roman Apulum 4 zile

Euro Team TravelExcursie Festivalul Roman Apulum 4 zile – include 3 nopti de cazare la hotel Transilvania 4*, in centrul orasului Alba-Iulia, Mic dejun bufet, Turul cetatii Alba Carolina, participare la reprezentatiile festivalului Roman Apulum, vizita ghidata la Muzeul National al Unirii si Muzeul Principia, transport cu autocar modern, cu climatizare, ghid insotitor pentru intreaga perioada.

Descarcati Atasamentul

Fișier Descriere
pdf Asigurarea STORNO Preturi asigurare STORNO
Preturi, asigurare storno, detalierea serviciilor, evenimente asigurate, anularea calatoriei.
pdf Informatii -Asigurarea de calatorie STORNO - MONDIAL Informaţii cu privire la produsele de asigurare Asigurător: AWP P&C S. A., filiala pentru Austria Produs: RO Asigurarea costurilor de stornare 1702

Plecari disponibile

Cere Oferta

Cazare Transilvania

Cazare TransilvaniaCazare Transilvania oferte sejur minim 5 nopti cazare in pensiuni, vile si hoteluri, masa mic dejun, demipensiune sau pensiune completa, precum si alte servicii conexe oferite de unitatile de cazare. Transilvania cu patrimoniul sau multietnic, cu influente germanice si maghiare, se resimte in toata frumusetea sa prin intermediul preparatelor culinare traditionale, al arhitecturii, costumelor populare, Cititi mai mult

Informatii Plecare

Harta Mementobus Christian Tour

 • Imbarcare ora 06:30 terminalul MementoBUS, (situat in spatele Autogarii IDM, vis-a-vis si de Magazinul IDM si Gara Basarab (acces dinspre Sos. Orhideelor/Pod Basarab).
 • Plecare ora 07:00 din Bucuresti pe traseul Bucuresti – Alba Iulia

HARTA LOCATIE IMBARCARE / PLECARE

Nota

 • Turistii se vor prezenta la locul de imbarcare cu cel putin jumatate de ora mai devreme fata de orele de plecare mentionate.
 • Autocarele/ microbuzele transportatoare sunt moderne, echipate cu sistem audio-video, aer conditionat, scaune rabatabile.
 • Asezarea in autocar/ microbuz va fi realizata de catre ghidul insotitor conform diagramelor de imbarcare (in functie de ordinea inscrierii turistilor).
 • Autocarul/ microbuzul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore.
 • Desi se fac toate eforturile pentru a opera tururile cum sunt prezentate, in unele ocazii poate fi necesar sa facem modificari la traseu sau ordinea obiectivelor din itinerar.
 • Ordinea vizitelor din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor incluse in program.
 • Intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse in pretul pachetului.
 • Grupul minim pentru a se organiza acest program este de 15 persoane.
 • Grupul minim pentru a se organiza excursia optionala este de 15 persoane.
 • Pentru excursiile cu barca, va rugam sa va echipati corespunzator. Pe Dunare este posibil sa arda soarele sau sa bata vântul cu putere.
 • Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare (din punct de vedere al categoriei hotelului si al regimului de masa).

Excursii GRATUITE

 • Turul cetatii Alba Carolina
 • Participare la reprezentatiile festivalului Roman Apulum
 • Vizita ghidata la Muzeul National al Unirii si Muzeul Principia (biletele de intrare la obiective nu sunt incluse)