General

Excursie Iasul si nestematele Moldovei 5 zile

Excursie Iasul si nestematele Moldovei 5 zile

Plecare din Bucuresti.

DATE DE PLECARE: 21.06, 12.07, 02.08.2021

Se viziteaza: Mausoleul Eroilor de la Marasesti, Bojdeuca lui Creanga, Parcul Copou, Teiul lui Eminescu, Palatul Culturii, Piata Unirii, Casa Dosoftei, Biserica Trei Ierarhi, Palatul Roznovanu, Strada Lapusneanu, Universitatea Al. I. Cuza, manastire fortificata Cetatuia, hanului Trei Sarmale, Agapia, Neamt si Secu, Humulesti, la Muzeul Memorial Ion Creanga, Muzeul Neculai Popa din Tarpesti, Rezervatia Arheologica de la Cucuteni, Podgoria Cotnari, Muzeul de Istorie din Harlau, Curtea Domneasca, Biserica lui Stefan si Muzeul Viei si Vinului, Palatul Cuza de la Ruginoasa si Castelul Sturdza de la Miclauseni.

Excursie Iasul si nestematele Moldovei 5 zile – include 4 nopti cazare la hotel 4* in Iasi, mic dejun bufet, vizite conform descrierii, transport cu autocar/ microbuz modern, cu climatizare, ghid insotitor pentru intreaga perioada.

Iasul este o minune aparte in „molcomul peisaj moldovean”, asa cum il numea George Enescu. Fiecare straduta e un basm in sine, fie ca duce la un castel cum rar vezi pe meleagurile noastre sau te poarta pe urmele lui Creanga si Eminescu, care stateau la povesti cu talc pana in zori de zi. Iasul si Moldova merita vazute o data pentru a te indragosti de ele. Si apoi revazute cat mai des, pentru ca e o dragoste care nu paleste defel.

Primim vouchere de vacanta

Plateste cu vouchere de vacanta sau card de vacanta

Plata cu Vouchere si Card de Vacanta

DATE DE PLECARE - PRET 169 EURO / PERSOANA
DATE DE PLECARE: 21.06, 12.07, 02.08.2021
Serivicii Pret / Persoana
Loc in camera DUBLA 169 Euro / Persoana
SINGLE
229 Euro / Pachet
A 3-lea adult in camera
Hotelul nu area camera Tripla
Copil 0 - 2.99 ani
GRATUIT
Copil 3 - 11.99 ani in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar
50 Euro
Grup minim  20 persoane
Persoanele pana in 55 ani beneficiaza de aceleasi tarife la programele Senior Voyage Romania

Pretul INCLUDE

Pretul INCLUDE

 • 4 nopti cazare la hotel 4* in Iasi;
 • Mic dejun bufet-suedez;
 • Vizite conform descrierii;
 • Transport cu autocar/microbuz modern, cu climatizare;
 • Ghid insotitor pentru intreaga perioada.
Pretul NU INCLUDE

Pretul NU INCLUDE

 • Asigurarea STORNO(nu este obligatorie, insa va recomandam sa le incheiati), acest tip de asigurare se incheie doar in agentia de turism - detalii ...;
 • Taxe si cheltuieli personale;
 • Intrarile la obiectivele turistice;
 • Excursiile optionale - Situl Cucuteni – Podgoria Cotnari - Harlau: 25 euro/ persoana (biletele de intrare la muzee sau podgorie nu sunt incluse in tarif; tariful include degustarea a trei soiuri de vinuri).
 • Supliment cina în cadrul hotelului: 10 euro/ cina;

INFORMATII UTILE

Perioada de valabilitate a voucherelor de vacanta, emise in perioada martie 2019 – decembrie 2019 si ianuarie 2020 – noiembrie 2020, indiferent de suport, se prelungeste pana la data de 31 decembrie 2021

Plateste cu vouchere de vacanta sau card de vacanta

Plata cu Vouchere si Card de Vacanta

CONDITII DE INSCRIERE / REZERVARE
 • Pentru REZERVARE este nevoie de datele de pe cartea de identitate a unuia dintre turistii, ce va deveni titularul de contract cu turistul si pe numele caruia se vor emite toate documentele de calatorie (contractul cu turistul, facturi fiscale, declaratia de consimtamant privind protectia datelor cu caracter personal, si altele);
CONDITII DE PLATA
 • Avans = 50 % din valoarea totala la inscriere;
 • Rest Plata = 50% inainte cu 31 zile de data intrarii;
 • Plata INTEGRALA - daca data rezervari este mai mica de 30 zile fata de data intrari;
 • Plata se poate face in EURO sau in RON la cursul BNR + 2% comisionul de risc valutar din ziua emiterii facturi, conform articolului 290, alin 2, Cod Fiscal.
MODALITATI DE PLATA

Plata cu CARDUL BANCAR - POS/ONLINE

 • Plata plata cu cardul bancar prin POS la sediul agentiei de turism Euro Team Travel, pentru plata cu cardul bancar se percepe o taxa de serviciu (comison bancar pentru plata cu cardul) de 1% din valoarea de plata;

 • Plata cu CARDUL ONLINE cu cardul bancar printr-un link securizat(carduri acceptate la plata sunt Visa si MasterCard), pentru acest mod de plata se percepe o taxa de serviciu de 2% + tva din valoarea de plata;

MobilPay

Plata prin TRANSFER BANCAR

 • Plata prin TRANSFER BANCAR din contul turistului (internet banking sau ordin de plata) in contul agentiei in baza facturi fiscale emise de agentia de turism Euro Team Travel;

Plata cu NUMERAR

 • Plata prin DEPUNERE DE NUMERAR in contul agentiei la banca TRANSILVANIA in baza facturi proforme emise de agentia de turism;

Banca Transilvania

Plata cu VOUCHERE DE VACANTA - Edenred, Sodexo sau Up Romania

 • CARD DE VACANTA - pe suport electronic prin POS la sediul agentiei de turism Euro Team Travel, pentru plata cu cardul bancar se percepe o taxa de decontare(pentru voucherele de vacanta) de 2% + tva din valoarea voacerelor de vacanta;

 • CARD DE VACANTA ONLINE - pe suport electronic prin link securizat MOBILPAY - NETOPIA, link-ul se va trimite prin E-mail/Sms/WhatsApp, pentru plata cu cardul bancar, pentru acest tip de plata se percepe o taxa de decontare de 2% + tva din valoarea voucherelor de vacanta;

 • VOUCHERE DE VACANTA pe suport DE HARTIE la sediul agentiei de turism Euro Team Travel, pentru acest tip de plata se percepe o taxa de decontare de 1% + tva din valoarea voucherelor de vacanta;

 • VOUCHERE DE VACANTA pe suport DE HARTIE trimise prin CURIER RAPID (ex. FAN Courier, Urgent Cargus) se vor trimite prin curier de catre turist la sediul agentiei de turism Euro Team Travel, pentru acest tip de plata se percepe o taxa de decontare 1% + tva din valoarea voucherelor de vacanta, la adresa: TOP SERVICES & EVENTS SRL - agentia de turism EURO TEAM TRAVEL, B-dul Regina Maria 32, parter vila, camera 102, sector 4, Bucuresti) - Telefon Contact: 0746 158 164;

PROGRAM EXCURSIE

Imbarcare

 • Ora 06:30 – Bucuresti de la Terminalul MementoBUS, situat in spatele Autogarii IDM, vis-à-vis de Magazinul IDM si Gara Basarab – acces dinspre Ṣos. Orhideelor/ Pod Basarab.
 • Autocarele/microbuzele transportatoare sunt moderne, echipate cu sistem audio-video, aer conditionat, scaune rabatabile.
 • Asezarea in autocar/microbuz va fi realizata de catre ghidul insotitor conform diagramelor de imbarcare (in functie de ordinea inscrierii turistilor).

Ziua 1: Bucuresti – Mausoleul de la Marasesti – Bacau – Iasi (429 km)

 • Ora 07:00 – Plecare din Bucuresti de dimineata.
 • Pentru ca drumul nostru trece prin Marasesti, profitam de ocazie sa admiram Mausoleul Eroilor, iar la Bacau facem un popas la Curtea Domneasca.
 • Sosire la hotel in Iasi, unde petrecem 4 nopti.

Ziua 2: Turul orasului Iasi

 • Dupa micul dejun, pornim intr-un tur de descoperire a Iasului, oras-bijuterie! Cladiri superbe, oameni veseli si zambitori, stradute pitoresti si piete mari unde uiti notiunea timpului si unde fiecare pas te poarta catre un alt crampei de istorie sau de legenda.
 • Vedem Bojdeuca lui Creanga, Parcul Copou, Teiul lui Eminescu, Palatul Culturii, Piata Unirii, Casa Dosoftei, Biserica Trei Ierarhi, Palatul Roznovanu, Strada Lapusneanu, Universitatea Al. I. Cuza si multe altele.
 • Descoperim frumoasa manastire fortificata Cetatuia, oaza de liniste in mijlocul orasului si incheiem cu un popas la „Plopi fara sot”, din apropierea hanului Trei Sarmale, unde se ospatau si beau vinul prieteniei Eminescu si Creanga.

Ziua 3: Humulesti – Manastirile Neamtului – Tarpesti (aprox. 280 km)

 • Azi avem ocazia de a descoperi tinutul Neamtului si de a intalni unele dintre cele mai vechi si impunatoare manastiri din Moldova. Vizitam Agapia, Neamt si Secu.
 • Ne oprim in Humulesti, la Muzeul Memorial Ion Creanga, o casuta veche pastrata cu grija, in interiorul careia domneṣte farmecul copilariei celui mai mare povestitor roman, Ion Creanga.
 • Incheiem ziua la un muzeu surprinzator, Muzeul Neculai Popa din Tarpesti.

Ziua 4: Situl Cucuteni – Podgoria Cotnari – Harlau (aprox. 160 km)

 • Va invitam sa participati la o excursie optionala de o zi (extracost). Incepem ziua cu o vizita la Rezervatia Arheologica de la Cucuteni, una dintre cele mai vechi si misterioase civilizatii cu ceramica pictata ale lumii preistorice, cu o vechime mai mare decat cea mesopotamiana.
 • Apoi poposim la Podgoria Cotnari, printre cele mai faimoase din Romania, datand din anul 1448. Vinul de aici a fost preferatul lui Stefan cel Mare. Facem un tur al cramei si ne bucuram de o degustare de vinuri.  Continuam cu Harlau, veche asezare a Moldovei, fiind atestat documentar inca de la 1386.
 • Din vechile curti domnesti medievale acum se mai pastreaza ruinele si o serie de vestigii foarte bine administrate de Muzeul de Istorie al orasului. Vizitam Curtea Domneasca, Biserica lui Stefan si Muzeul Viei si Vinului.

Ziua 5: Palatul Cuza – Castelul Sturdza – Bucuresti(aprox. 390 km)

 • Dupa micul dejun descoperim doua palate somptuase din imprejurimile Iasului, Palatul Cuza de la Ruginoasa si Castelul Sturdza de la Miclauseni si aflam povesti si legende captivante despre viata marilor familii boieresti din Moldova.
 • Ne intoarcem in Bucuresti spre sfarsitul zilei cu amintiri minunate.

Hotel Bellaria 4* Iasi

Site: www.bellaria.ro

Localizare – Hotelul Bellaria beneficiaza de o locatie frumoasa intr-o zona rezidentiala linistita din Iasi, in apropiere de centrul istoric al orasului. Hotelul ofera servicii de inalta calitate si facilitati de ultima generatie intr-o ambianta cu design unic. Fiecare etaj este zugravit in culori diferite, cu decoratiuni interioare alese cu grija si cu excelente lucrari de arta romanesti.

Facilitati – Restaurantul Rustic este decorat in stil traditional moldovenesc si ofera specialitati regionale. Ciorba radauteana, sarmalutele in foi de varza si vita de vie, pastrama de oaie, tochitura moldoveneasca si coltunasii sunt doar cateva dintre bunatatile listate in meniul restaurantului. Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.

Facilitatile camerelor – Mobila din lemn masiv, lenjeria fina si microclimatul individual controlat asigura un sejur relaxant. Camerele sunt dotate cu televizor LCD si telefon. Baie cu marmura spaniola reflecta bunul gust si este echipata cu uscator de par, cosmetice, halat si papuci.

ALTE OFERTE

Excursii Romania

Excursie Iasul si nestematele Moldovei 5 zile

Euro Team TravelExcursie Iasul si nestematele Moldovei 5 zile – include 4 nopti cazare la hotel 4* in Iasi, mic dejun bufet, vizite conform descrierii, transport cu autocar/ microbuz modern, cu climatizare, ghid insotitor pentru intreaga perioada. Excursie Moldova, Iasi, Oferte Excursie Moldova, Iasi, Excursie Moldova cu autocarul, Excursie Moldova 5 zile Romania

Descarcati Atasamentul

Fișier Descriere
pdf Excursie Iasiul si nestematele Moldovei 5 zile-2021 4 nopti cazare cu mic dejun, escursii din program, transport cu autocarul si ghid insotitor.
pdf Flyer Storno_protectie_Covid-19 Preturi pentru asigurarea STORNO
pdf PID-Storno-66ani-plus-1908v1 Document de informare privind produsul de asigurare, pentru persoanele peste 66 ani
pdf PID-Storno-max65ani-1908v1 Document de informare privind produsul de asigurare, pentru persoanele maxim 66 ani

Plecari disponibile

Cere Oferta

Cazare Moldova

Cazare MoldovaCazare Moldova, oferte sejur si vacante in Moldovei, excursii si circuite cu autocarul in Moldova, oferte tratament balneo in statiunile din Moldova, bisericile pictate din Moldova. Moldova este localizata în nord-estul tarii si cuprinde astazi urmatoarele urmatorele orase: Marasesti, Focsani, Iasi, Vaslui, Galati, Botosani, Neamt (fara localitatile Bicazu Ardelean, Bicaz-Chei, Damuc si Lacu Rosu, care fac parte din Ardeal), Bacau (fara localitatile Ghimes-Faget si Poiana Sarata, care fac parte din Ardeal), Vrancea (fara localitatile Cititi mai mult

Cazare Romania

Cazare RomaniaCazare Romania este o tara situata in sud-estul Europei Centrale, pe cursul inferior al Dunarii, la nord de peninsula Balcanica si la tarmul nord-vestic al Marii Negre. Pe teritoriul ei este situata aproape toata suprafata Deltei Dunarii si partea sudica si centrala a Muntilor Carpati. Cazare Romania Romania se invecineaza cu Bulgaria la sud, Serbia Cititi mai mult

Informatii Plecare

Harta Mementobus Christian Tour

 • Imbarcare ora 06:30 terminalul MementoBUS, (situat in spatele Autogarii IDM, vis-a-vis si de Magazinul IDM si Gara Basarab (acces dinspre Sos. Orhideelor/Pod Basarab).
 • Plecare ora 07:00 din Bucuresti pe traseul Bucuresti – Mausoleul de la Marasesti – Bacau - Iasi

HARTA LOCATIE IMBARCARE / PLECARE

Nota

 • Turistii se vor prezenta la locul de imbarcare cu cel putin jumatate de ora mai devreme fata de orele de plecare mentionate.
 • Autocarele/ microbuzele transportatoare sunt moderne, echipate cu sistem audio-video, aer conditionat, scaune rabatabile.
 • Asezarea in autocar/ microbuz va fi realizata de catre ghidul insotitor conform diagramelor de imbarcare (in functie de ordinea inscrierii turistilor).
 • Autocarul/ microbuzul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore.
 • Desi se fac toate eforturile pentru a opera tururile cum sunt prezentate, in unele ocazii poate fi necesar sa facem modificari la traseu sau ordinea obiectivelor din itinerar.
 • Ordinea vizitelor din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor incluse in program.
 • Intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse in pretul pachetului.
 • Grupul minim pentru a se organiza acest program este de 15 persoane.
 • Grupul minim pentru a se organiza excursia optionala este de 15 persoane.
 • Pentru excursiile cu barca, va rugam sa va echipati corespunzator. Pe Dunare este posibil sa arda soarele sau sa bata vântul cu putere.
 • Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare (din punct de vedere al categoriei hotelului si al regimului de masa).

Alte Informatii

Iasiul este o minune aparte in "molcomul peisaj moldovean", asa cum il numea George Enescu. Fiecare straduta e un basm in sine, fie ca duce la un castel cum rar vezi pe meleagurile noastre sau te poarta pe urmele lui Creanga si Eminescu, care stateau la povesti cu talc pana in zori de zi. Iasiul si Moldova merita vazute o data pentru a te indragosti de ele. si apoi revazute cat mai des, pentru ca e o dragoste care nu paleste defel. 

Iasi

Iasiul este capitala provinciei si probabil cel mai frumos oras al sau. Este locul unde s-a realizat Unirea Principatelor Romane si unde se gasesc prima universitate din tara (Universitatea Al. Ioan Cuza), primul muzeu memorial literar (Bojdeuca lui Creanga), cel mai vechi teatru (Teatrul National Vasile Alecsandri) si prima gradina botanica (Gradina Botanica Anastasie Fatu). Iasiul este asociat cu numele poetului Mihai Eminescu, al prozatorului Ion Creanga, al istoricului Nicolae Iorga, al marelui domnitor Alexandru Ioan Cuza, al oratorului Mihail Kogalniceanu, precum si al multor alte mari talente care au dus la inflorirea vietii culturale si intelectuale. Pietele largi, arhitectura superba, muzeele cu exponate de mare valoare si viata universitara animata, au transformat acest vechi oras intr-una dintre cele mai atractive destinatii turistice din Romania.

Manastirile tinutului Neamt

in judetul Neamt intalnim unele dintre cele mai vechi si impunatoare manastiri din Moldova: Agapia, Varatec, Neamt, Sihastria, Secu si altele. Amplasate intr-un cadru natural deosebit de pitoresc si ingrijite cu multa dragoste de maicute si calugari, manastirile ortodoxe din Neamt sunt adevarate comori culturale si spirituale care trebuie vazute cel putin o data in viata.

Humulestii lui Creanga

La Humuleṣti vei descoperi pitita printre blocuri ṣi vile noi, o casuṭa veche pastrata cu grija in interiorul careia domneṣte farmecul copilariei celui mai mare povestitor roman, Ion Creanga. Casa Creanga, cu toate lucrurile expuse in ea, reprezinta tipul de locuinṭa sateasca, foarte des intalnita in aceste locuri acum doua veacuri. Deṣi casa este vizitata pentru faima scriitorului, vizitatorul ajuns aici are prilejul de a face o incursiune intr-un timp ṣi spaṭiu pierdut. Conservata cu grija pentru generaṭiile viitoare, casa reprezinta un pretios monument de arhitectura populara al neamului romanesc.

Muzeul Neculai Popa din Tarpesti

Nascut in 1913, Neculai Popa a fost un artist si un colectionar pasionat de arta populara autentica si de obiecte folclorice. Mastile populare si costumele bogat colorate create de catre el si sotia sa, Elena sunt cunoscute in intreaga lume. Neculai Popa este renumit pentru muzeul popular ridicat in anii ‘70, cu eforturile proprii, in gospodaria sa din Tarpesti, care reprezinta astazi unul dintre cele mai frumoase si interesante muzee din Moldova. Muzeul adaposteste peste 3000 de exponate, de la ceramica Cucuteni si obiecte dacice, pana la obiecte populare de lemn, ceramica, fier, bani, impletituri si straie din diferite perioade istorice.

Civilizatia de la Cucuteni

Cultura Cucuteni sau Cucuteni-Tripolia, una dintre cele mai vechi si misterioase civilizatii din Europa, cu o vechime mai mare decat cea mesopotamiana, si-a primit numele dupa satul cu acelasi nume din apropierea Iasiului, unde in anul 1884 s-au descoperit primele vestigii. Cultura Cucuteni a precedat cu cateva sute de ani toate asezarile umane din Sumer si Egiptul Antic si se intindea pe o suprafata de 350.000 kilometri patrati, pe teritoriul actual al Romaniei, Ucrainei si Republicii Moldova. Este una dintre cele mai spectaculoase civilizatii cu ceramica pictata ale lumii preistorice, atat datorita rafinamentului artistic al formelor si decorului pictat sau incizat pe vase si statuete antropomorfe, a tehnologiei de prelucrare a pietrei si a metalelor (cupru si aur), cat si datorita intrebarilor pe care le ridica, multe inca fara raspuns.

Harlau

Harlau este una dintre cele mai vechi asezari ale Moldovei, fiind atestat documentar inca de la 1386, cand aici au fost ridicate curtile domnesti ale Doamnei Margareta Musat, mama domnitorului Pentru I Musat. Din vechile curti domnesti medievale acum se mai pastreaza ruinele si o serie de vestigii foarte bine administrate de Muzeul de Istorie al orasului. Harlaul are o istorie zbuciumata, fiind deseori distrus de-a lungul veacurilor, fie de tatari, fie de cazaci, poloni sau alte neamuri. Deasemenea, el a fost si centrul unor rascoale si miscari taranesti, cum au fost cele din 1831, 1907. Cum zona este una foarte importanta din punct de vedere viticol, la Harlau functioneaza un interesant Muzeu al Viei si Vinului. Traditia si modernitatea convietuiesc bine in acest linistit oras moldav si acest lucru se vede foarte bine in aspectul urbei care este unul foarte ingrijit si in care fiecare lucru este pus la locul lui.

Podgoria Cotnari

Sunt putini cei care stiu ca la 1560, Cotnariul era unul dintre cele mai mari targuri din Moldova. Vinul produs in arealul Cotnari este pomenit din cele mai vechi timpuri si se crede ca podgorii ar fi existat in zona inca din vremea culturii Cucuteni, cu mii de ani in urma. Prima atestare clara a vinului de Cotnari se regaseste intr-un document moldovenesc din 1448. 15 hrube se intind pe o suprafata de peste 2 km si cele mai vechi vinuri dateaza din anul 1957.

Palatul Cuza de la Ruginoasa

Construit de catre boierul Sandulache Sturdza in anul 1804 si reamenajat in stil neogotic de Costache Sturdza, palatul a fost cumparat 12 ani mai tarziu de familia Cuza. Fosta resedinta de vara a domnitorului si in prezent Muzeul Memorial “Alexandru Ioan Cuza”, reprezinta o surpriza imensa pentru vizitatori. Impunatorul palat a fost restaurat de curand, dupa o atenta documentare, folosind tehnologie de ultima ora. O holograma a lui Alexandru Ioan Cuza, vorbindu-le romanilor surprinde vizitatorii in palat. Interiorul extrem de frumos,  introduce oaspetii in atmosfera secolului XIX.

Castelul Sturdza de la Miclauseni

Castelul Sturdza isi datoreaza existenta tot unui membru al familiei Sturdza, mai exact George Sturdza care l-a construit intre anii 1880 si 1904. Decoratiunile exterioare ale palatului, in stil neogotic, sunt nemaiintalnite in Romania, iar picturile interioare in stil Art Nouveau sunt cele originale. Parcul de la Miclauseni este cel mai mare parc dendrologic privat, cu o suprafata de 30 ha. Odata pe mosia palatului se cultivau citrice si plante exotice, parcul era candva impanzit de palmieri, iar in interiorul palatului te puteai rasfata intr-o sauna.

Mausoleul Eroilor de la Marasesti

Mausoleul este ridicat in memoria celor care si-au jertfit viata in luptele de la Marasesti. Initiativa ridicarii unui mausoleu la Marasesti s-a luat la Congresul Societatii Ortodoxe Nationale a Femeilor din Romania din anul 1919, societate fondata in 1910 de mai multe doamne din inalta societate precum Alexandrina Cantacuzino, Anastasia Filipescu, Elena Odobescu si Eliza Mavrocordat. Propunerea a fost inaintata regelui Ferdinand si guvernului Ion I. C. Bratianu.

Excursii Optionale

 • Situl Cucuteni – Podgoria Cotnari - Harlau: 25 euro/ persoana (biletele de intrare la muzee sau podgorie nu sunt incluse in tarif; tariful include degustarea a trei soiuri de vinuri);

BONUS

Beneficii Senior Voyage Club Card:
 • Intrare la Muzeul Manastirii Agapia;
 • Intrarea la Muzeul Ion Creanga, Humulesti;
 • Pentru a putea beneficia de bonusurile Senior Voyage, cardul trebuie prezentat ghidului in momentul vizitarii obiectivelor

Club-Card-Senior-Voyage-1SENIOR VOYAGE CLUB CARD se acorda GRATUIT oricarui client care a calatorit in sezonul trecut prin programele noastre pentru seniori sau contra cost (25 euro/card) la achizitionarea primului pachet SENIOR VOYAGE, pentru a putea beneficia de avantajele cardului.