General

Excursie Iasul si nestematele Moldovei 5 zileExcursie Iasul si nestematele Moldovei 5 zile plecare Bucuresti: 03.06.2019, 26.08.2019

Excursie Iasul si nestematele Moldovei 5 zile – include 4 nopti cazare la hotel 4* in Iasi, mic dejun bufet, vizite conform descrierii, transport cu autocar/ microbuz modern, cu climatizare, ghid insotitor pentru intreaga perioada.

Se viziteaza: Mausoleul Eroilor de la Marasesti, Bojdeuca lui Creanga, Parcul Copou, Teiul lui Eminescu, Palatul Culturii, Piata Unirii, Casa Dosoftei, Biserica Trei Ierarhi, Palatul Roznovanu, Strada Lapusneanu, Universitatea Al. I. Cuza, manastire fortificata Cetatuia, hanului Trei Sarmale, Agapia, Neamt si Secu, Humulesti, la Muzeul Memorial Ion Creanga, Muzeul Neculai Popa din Tarpesti, Rezervatia Arheologica de la Cucuteni, Podgoria Cotnari, Muzeul de Istorie din Harlau, Curtea Domneasca, Biserica lui Stefan si Muzeul Viei si Vinului, Palatul Cuza de la Ruginoasa si Castelul Sturdza de la Miclauseni.

Iasul este o minune aparte in “molcomul peisaj moldovean”, asa cum il numea George Enescu. Fiecare straduta e un basm in sine, fie ca duce la un castel cum rar vezi pe meleagurile noastre sau te poarta pe urmele lui Creanga si Eminescu, care stateau la povesti cu talc pana in zori de zi. Iasul si Moldova merita vazute o data pentru a te indragosti de ele. Si apoi revazute cat mai des, pentru ca e o dragoste care nu paleste defel.

vouchere de vacanta oferte sejur romania

Plecare 03.06.2019 - din Bucuresti
Data Plecare Pret/Persoana
03.06.2019
Loc in camera DUBLA = 169 Euro / persoana;
SINGLE = 239 Euro / pachet;
Supliment CINA = 10 Euro / persoana / zi;
Copil 0 - 2.99 ani = GRATUIT
Copil 3 - 11.99 ani = 50 Euro (in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar)

Plecare 26.082019 - din Bucuresti
Data Plecare Pret/Persoana
26.08.2019
Loc in camera DUBLA = 169 Euro / persoana;
SINGLE = 239 Euro / pachet;
Supliment CINA = 10 Euro / persoana / zi;
Copil 0 - 2.99 ani = GRATUIT
Copil 3 - 11.99 ani = 50 Euro (in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar)

Pretul INCLUDE

Pretul INCLUDE

 • 4 nopti cazare la hotel 4* in Iasi;
 • Mic dejun + un pahar de apa si vin la masa;
 • Vizite conform descrierii;
 • Transport cu autocar/microbuz modern, cu climatizare
 • Ghid insotitor pentru intreaga perioada
Pretul NU INCLUDE

Pretul NU INCLUDE

 • Asigurarea STORNO(nu este obligatorie, insa va recomandam sa le incheiati), acest tip de asigurare se incheie doar in agentia de turism - detalii ...;
 • Taxe si cheltuieli personale;
 • Intrarile la obiectivele turistice;
 • Excursiile optionale - Situl Cucuteni – Podgoria Cotnari - Harlau: 25 euro/persoana (biletele de intrare la muzee nu sunt incluse in tarif);

Plecare din: Bucuresti
Grup minim: 15 persoane
Persoanele pana in 55 ani beneficiaza de aceleasi tarife la programele Senior Voyage Romania.
Puncte de imbarcare: Bucuresti

» Program Excursie

Imbarcare

 • Ora 06:30 – Bucuresti de la Terminalul MementoBUS, situat in spatele Autogarii IDM, vis-à-vis de Magazinul IDM si Gara Basarab – acces dinspre Ṣos. Orhideelor/ Pod Basarab.
 • Autocarele/microbuzele transportatoare sunt moderne, echipate cu sistem audio-video, aer conditionat, scaune rabatabile.
 • Asezarea in autocar/microbuz va fi realizata de catre ghidul insotitor conform diagramelor de imbarcare (in functie de ordinea inscrierii turistilor).

Ziua 1: Bucuresti – Mausoleul de la Marasesti – Bacau – Iasi (429 km)

 • Ora 07:00 – Plecare din Bucuresti de dimineata.
 • Pentru ca drumul nostru trece prin Marasesti, profitam de ocazie sa admiram Mausoleul Eroilor, iar la Bacau facem un popas la Curtea Domneasca.
 • Sosire la hotel in Iasi, unde petrecem 4 nopti.

Ziua 2: Turul orasului Iasi

 • Dupa micul dejun, pornim intr-un tur de descoperire a Iasiului, oras-bijuterie! Cladiri superbe, oameni veseli si zambitori, stradute pitoresti si piete mari unde uiti notiunea timpului si unde fiecare pas te poarta catre un alt crampei de istorie sau de legenda.
 • Vedem Bojdeuca lui Creanga, Parcul Copou, Teiul lui Eminescu, Palatul Culturii, Piata Unirii, Casa Dosoftei, Biserica Trei Ierarhi, Palatul Roznovanu, Strada Lapusneanu, Universitatea Al. I. Cuza si multe altele.
 • Descoperim frumoasa manastire fortificata Cetatuia, oaza de liniste in mijlocul orasului si incheiem cu un popas la “Plopi fara sot”, din apropierea hanului Trei Sarmale, unde se ospatau si beau vinul prieteniei Eminescu si Creanga.

Ziua 3: Humulesti – Manastirile Neamtului – Tarpesti (aprox. 280 km)

 • Azi avem ocazia de a descoperi tinutul Neamtului si de a intalni unele dintre cele mai vechi si impunatoare manastiri din Moldova. Vizitam Agapia, Neamt si Secu.
 • Ne oprim in Humulesti, la Muzeul Memorial Ion Creanga, o casuta veche pastrata cu grija, in interiorul careia domneṣte farmecul copilariei celui mai mare povestitor roman, Ion Creanga.
 • Incheiem ziua la un muzeu surprinzator, Muzeul Neculai Popa din Tarpesti.

Ziua 4: Situl Cucuteni – Podgoria Cotnari – Harlau (aprox. 160 km)

 • Va invitam sa participati la o excursie optionala de o zi (extracost). Incepem ziua cu o vizita la Rezervatia Arheologica de la Cucuteni, una dintre cele mai vechi si misterioase civilizatii cu ceramica pictata ale lumii preistorice, cu o vechime mai mare decat cea mesopotamiana.
 • Apoi poposim la Podgoria Cotnari, printre cele mai faimoase din Romania, datand din anul 1448. Vinul de aici a fost preferatul lui Stefan cel Mare. Facem un tur al cramei si ne bucuram de o degustare de vinuri.  Continuam cu Harlau, veche asezare a Moldovei, fiind atestat documentar inca de la 1386.
 • Din vechile curti domnesti medievale acum se mai pastreaza ruinele si o serie de vestigii foarte bine administrate de Muzeul de Istorie al orasului. Vizitam Curtea Domneasca, Biserica lui Stefan si Muzeul Viei si Vinului.

Ziua 5: Palatul Cuza – Castelul Sturdza – Bucuresti(aprox. 390 km)

 • Dupa micul dejun descoperim doua palate somptuase din imprejurimile Iasiului, Palatul Cuza de la Ruginoasa si Castelul Sturdza de la Miclauseni si aflam povesti si legende captivante despre viata marilor familii boieresti din Moldova.
 • Ne intoarcem in Bucuresti spre sfarsitul zilei cu amintiri minunate.

Hotel Bellaria 4* Iasi

Site: www.bellaria.ro

Localizare – Hotelul Bellaria beneficiaza de o locatie frumoasa intr-o zona rezidentiala linistita din Iasi, in apropiere de centrul istoric al orasului. Hotelul ofera servicii de inalta calitate si facilitati de ultima generatie intr-o ambianta cu design unic. Fiecare etaj este zugravit in culori diferite, cu decoratiuni interioare alese cu grija si cu excelente lucrari de arta romanesti.

Facilitati – Restaurantul Rustic este decorat in stil traditional moldovenesc si ofera specialitati regionale. Ciorba radauteana, sarmalutele in foi de varza si vita de vie, pastrama de oaie, tochitura moldoveneasca si coltunasii sunt doar cateva dintre bunatatile listate in meniul restaurantului. Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.

Facilitatile camerelor – Mobila din lemn masiv, lenjeria fina si microclimatul individual controlat asigura un sejur relaxant. Camerele sunt dotate cu televizor LCD si telefon. Baie cu marmura spaniola reflecta bunul gust si este echipata cu uscator de par, cosmetice, halat si papuci.

Excursie Iasul si nestematele Moldovei 5 zile

Euro Team TravelExcursie Iasul si nestematele Moldovei 5 zile – include 4 nopti cazare la hotel 4* in Iasi, mic dejun bufet, vizite conform descrierii, transport cu autocar/ microbuz modern, cu climatizare, ghid insotitor pentru intreaga perioada. Se viziteaza:Mausoleul Eroilor de la Marasesti, Bojdeuca lui Creanga, Parcul Copou, Teiul lui Eminescu, Palatul Culturii, Piata Unirii, Casa Dosoftei, Biserica Trei Ierarhi, Palatul Roznovanu, Strada Lapusneanu, Universitatea Al. I. Cuza, manastire fortificata Cetatuia, hanului Trei Sarmale, Agapia, Neamt si Secu, Humulesti, la Muzeul Memorial Ion Creanga, Muzeul Neculai Popa din Tarpesti, Rezervatia Arheologica de la Cucuteni, Podgoria Cotnari, Muzeul de Istorie din Harlau, Curtea Domneasca, Biserica lui Stefan si Muzeul Viei si Vinului, Palatul Cuza de la Ruginoasa si Castelul Sturdza de la Miclauseni.

Descarcati Atasamentul

Fișier Descriere
pdf Excursie Iasiul si nestematele Moldovei-2019 4 nopti cazare, mic dejun, transport cu autocarul, ghid
pdf Asigurarea STORNO Preturi asigurare STORNO
Preturi, asigurare storno, detalierea serviciilor, evenimente asigurate, anularea calatoriei.

Plecari disponibile

Cere Oferta

Cazare Moldova

Cazare MoldovaCazare Moldova, oferte sejur si vacante in Moldovei, excursii si circuite cu autocarul in Moldova, oferte tratament balneo in statiunile din Moldova, bisericile pictate din Moldova. Moldova este localizata în nord-estul tarii si cuprinde astazi urmatoarele urmatorele orase: Marasesti, Focsani, Iasi, Vaslui, Galati, Botosani, Neamt (fara localitatile Bicazu Ardelean, Bicaz-Chei, Damuc si Lacu Rosu, care fac parte din Ardeal), Bacau (fara localitatile Ghimes-Faget si Poiana Sarata, care fac parte din Ardeal), Vrancea (fara localitatile Cititi mai mult

Romania

Romania este o tara situata in sud-estul Europei Centrale, pe cursul inferior al Dunarii, la nord de peninsula Balcanica si la tarmul nord-vestic al Marii Negre. Pe teritoriul ei este situata aproape toata suprafata Deltei Dunarii si partea sudica si centrala a Muntilor Carpati. Se invecineaza cu Bulgaria la sud, Serbia la sud-vest, Ungaria la Cititi mai mult

Informatii Plecare

Harta Mementobus Christian Tour

 • Imbarcare ora 06:30 terminalul MementoBUS, (situat in spatele Autogarii IDM, vis-a-vis si de Magazinul IDM si Gara Basarab (acces dinspre Sos. Orhideelor/Pod Basarab).
 • Plecare ora 07:00 din Bucuresti pe traseul Bucuresti – Mausoleul de la Marasesti – Bacau - Iasi

HARTA LOCATIE IMBARCARE / PLECARE

Nota

 • Turistii se vor prezenta la locul de imbarcare cu cel putin jumatate de ora mai devreme fata de orele de plecare mentionate.
 • Autocarele/ microbuzele transportatoare sunt moderne, echipate cu sistem audio-video, aer conditionat, scaune rabatabile.
 • Asezarea in autocar/ microbuz va fi realizata de catre ghidul insotitor conform diagramelor de imbarcare (in functie de ordinea inscrierii turistilor).
 • Autocarul/ microbuzul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore.
 • Desi se fac toate eforturile pentru a opera tururile cum sunt prezentate, in unele ocazii poate fi necesar sa facem modificari la traseu sau ordinea obiectivelor din itinerar.
 • Ordinea vizitelor din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor incluse in program.
 • Intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse in pretul pachetului.
 • Grupul minim pentru a se organiza acest program este de 15 persoane.
 • Grupul minim pentru a se organiza excursia optionala este de 15 persoane.
 • Pentru excursiile cu barca, va rugam sa va echipati corespunzator. Pe Dunare este posibil sa arda soarele sau sa bata vântul cu putere.
 • Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare (din punct de vedere al categoriei hotelului si al regimului de masa).

Excursii Optionale

 • Situl Cucuteni – Podgoria Cotnari - Harlau: 25 euro/persoana (biletele de intrare la muzee nu sunt incluse in tarif)