General

Excursie Muntii Apuseni oaza de frumusete autenticaExcursie Muntii Apuseni oaza de frumusete autentica 5 zile plecare Bucuresti.

Excursie Muntii Apuseni oaza de frumusete autentica 5 zile – include 4 nopti de cazare la pensiune 3* in Vartop, Parcul Natural Apuseni, mic dejun si cina + un pahar de apa si vin la masa, seara bihoreana cu program folcloric, muzica de petrecere si bucate alese, vizite conform descrierii, transport cu autocar/microbuz modern, cu climatizare, ghid insotitor pentru intreaga perioada.

Se viziteaza: Rosia Montana, Casa Avram Iancu, Dealul cu Melci, Cascada Pisoaia, Cheile Ordancusii, Pestera Meziad, Remetea, Moara cu apa de la Rosia, Pestera cu Cristale Farcu, Parcul Natural Apuseni, Pestera Ursilor, Muzeul Etnografic La Fluturi, Gorunului lui Horea, Muzeul Aurului din Brad.

In Apuseni natura e la ea acasa, indemnand calatorul sa exclame la tot pasul: “Cat de frumos!” Fie ca e vorba de satele pline de traditii ale motilor, fie ca e o drumetie prin parcul natural care abunda de flori si pasari nemaivazute, sau o incursiune in istoria “de aur” a locului: de aur la propriu, caci vom vizita Muzeul Aurului de la Brad si multe alte obiective musai de vazut.

vouchere de vacanta oferte sejur romania

Plecare 29.09.2019 - din Bucuresti - PRET 179 EURO / PERSOANA
Data Plecare Pret/Persoana
29.09.2019
Loc in camera DUBLA = 179 Euro / persoana;
SINGLE = 239 Euro / pachet;
A treia persoana  in camera = 169 Euro / persoana;
Copil 3 - 11.99 ani = 50 euro (in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar)
Copil 0 - 2.99 ani = GRATUIT

Plecare 30.09.2019 - din Bucuresti - PRET 179 EURO / PERSOANA
Data Plecare Pret/Persoana
30.09.2019
Loc in camera DUBLA = 179 Euro / persoana
SINGLE = 249 Euro / pachet
Copil 3 - 11.99 ani = 50 euro (in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar)
Copil 0 - 2.99 ani = GRATUIT
A 3-lea adult in camera = 169 Euro/persoana

Plecare 06.10.2019 - din Bucuresti - PRET 179 EURO / PERSOANA
Data Plecare Pret/Persoana
06.10.2019
Loc in camera DUBLA = 179 Euro / persoana;
SINGLE = 239 Euro / pachet;
A treia persoana  in camera = 169 Euro / persoana;
Copil 3 - 11.99 ani = 50 euro (in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar)
Copil 0 - 2.99 ani = GRATUIT

Pretul INCLUDE

Pretul INCLUDE

 • 4 nopti de cazare la pensiune 3* in Vartop, Parcul Natural Apuseni;
 • Mic dejun si cina + un pahar de apa si vin la masa;
 • Seara bihoreana cu program folcloric, muzica de petrecere si bucate alese;
 • Vizite conform descrierii
 • Transport cu autocar/microbuz modern, cu climatizare
 • Ghid insotitor pentru intreaga perioada
Pretul NU INCLUDE

Pretul NU INCLUDE

 • Asigurarea STORNO(nu este obligatorie, insa va recomandam sa le incheiati), acest tip de asigurare se incheie doar in agentia de turism - detalii ...;
 • Taxe si cheltuieli personale;
 • Intrarile la obiectivele turistice;
 • Excursiile optionale - Drumetie in Parcul Natural Apuseni si Pestera Ursilor: 20 euro/persoana (biletul pentru Pestera Ursilor nu este inclus in tarif);

Plecare din: Bucuresti
Grup minim: 20 persoane
Persoanele pana in 55 ani beneficiaza de aceleasi tarife la programele Senior Voyage Romania.
Puncte de imbarcare: Bucuresti

» Program Excursie

Imbarcare

 • Ora 06:30 – Bucuresti de la Terminalul MementoBUS, situat in spatele Autogarii IDM, vis-à-vis de Magazinul IDM si Gara Basarab – acces dinspre Ṣos. Orhideelor/ Pod Basarab.
 • Autocarele/microbuzele transportatoare sunt moderne, echipate cu sistem audio-video, aer conditionat, scaune rabatabile.
 • Asezarea in autocar/microbuz va fi realizata de catre ghidul insotitor conform diagramelor de imbarcare (in functie de ordinea inscrierii turistilor).

Excursie Muntii Apuseni oaza de frumusete autentica 5 zile

Ziua 1: Bucuresti – Brasov – Vartop (aprox. 520 km)

 • Ora 07:00 – Pornim din Bucuresti dis-de-dimineata si ne indreptam spre Muntii Apuseni. Petrecem 4 nopti in Parcul Natural Apuseni, intr-un cadru natural idilic.

Excursie Muntii Apuseni oaza de frumusete autentica 5 zile

Ziua 2: Rosia Montana – Casa Avram Iancu – Dealul cu Melci – Cascada Pisoaia – Cheile Ordancusii (160 km)

 • Dupa micul dejun, plecam spre Rosia Montana, unde facem un tur ghidat si descoperim satul prin prisma patrimoniului si a oamenilor sai.  In apropiere, vizitam Casa Avram Iancu, pentru a afla mai multe despre viata eroului nostru.
 • Apoi ne relaxam cu o plimbare pana la Cascada Pisoaia si Dealul cu Melci, unul dintre cele mai bogate puncte fosilifere din Romania, unde se gasesc specii de moluste pietrificate, cu o vechime de peste 65 de milioane ani.
 • La final, traversam Cheile Ordancusii, printre cele mai impresionante din Apuseni.

Excursie Muntii Apuseni oaza de frumusete autentica 5 zile

Ziua 3: Pestera Meziad – Remetea – Moara cu apa de la Rosia – Pestera cu Cristale Farcu (aprox. 170 km)

 • Incepem ziua cu un tur prin Pestera Meziad, o grota de o frumusete stranie, cu stalactite si stalagmite extrem de spectaculoase. La Remetea admiram biserica reformata din sec. XIII, iar in Rosia avem parte de un moment inedit.
 • Vizitam moara cu apa, unde gazda noastra, baciul Gheorghe Burtic, ultimul morar de sub Muntii Padurea Craiului, ne va canta la un instrument neobisnuit – vioara cu goarna. Incheiem turul la Pestera cu Cristale din Mina Farcu, deosebit de frumoasa, singurul loc din tara unde turistii fara pregatire speologica pot admira delicatele cristale care impodobesc peretii pesterii.

Excursie Muntii Apuseni oaza de frumusete autentica 5 zile

Ziua 4: Parcul Natural Apuseni – Pestera Ursilor – Muzeul Etnografic La Fluturi (aprox. 140 km)

 • Timp liber la dispozitie sau excursie optionala de o zi (extracost).
 • Dupa micul dejun, intram in Parcul Natural Apuseni, pentru o drumetie de neuitat. Vom fi rasplatiti cu peisaje fascinante, pe care le vom tine minte toata viata. Garantat.
 • La intoarcere vizitam Pestera Ursilor, capodopera a naturii, unicat atat in Romania cat si in Europa, spectaculoasa datorita numarului stalactitelor, stalagmitelor si al formatiunilor stancoase in forma de castele, strigoi si animale.
 • Incheiem ziua la un muzeu surprinzator, Muzeul Etnografic La Fluturi din satul Chiscau.

Excursie Muntii Apuseni oaza de frumusete autentica 5 zile

Ziua 5: Vartop – Tebea – Brad – Bucuresti (aprox. 560 km)

 • Calatorim spre Tebea in cautarea Gorunului lui Horea, un stejar in varsta de 400 de ani, simbol al luptei pentru libertate, declarat monument istoric si natural. Continuam cu Muzeul Aurului din Brad, unic in Europa. Aici se afla expuse cele mai spectaculoase si valoroase 18 kilograme de aur nativ din lume, reprezentate din piese rare scoase din adancurile pamantului, chiar in formele pe care le putem vedea noi astazi.
 • Intoarcere in Bucuresti spre sfarsitul zilei.

Excursie Muntii Apuseni oaza de frumusete autentica 5 zile

Pensiunea Skipass 3* Vartop

Site: www.pensiuneaskipass.ro

Localizare – Pensiunea Skipass este situata in satul de vacanta Vartop, din Parcul Natural Apuseni, intr-un cadru natural deosebit, cu o priveliste inconjuratoare splendida. Aerul de munte intens ionizat este extrem de benefic. Ciripitul pasarilor, mirosul de rasina, apa pura, linistea inaltimilor, sunt atat de benefice, incat Parcul Natural Apuseni este considerat factor de sanatate.

Facilitati – Pensiunea se lauda cu un restaurant traditional de exceptie, deja cunoscut pentru preparatele culinare extrem de gustoase. Cei care doresc sa petreaca mai mult timp afara si sa se bucure de aerul de munte, gasesc o terasa generoasa si o gradina. Pensiunea mai ofera piscina interioara incalzita si sauna uscata.

Facilitatile camerelor – Camerele dispun de baie proprie cu dus, televiziune prin cablu, incalzire centrala, geamuri panoramice si balcon la fiecare camera.

Booking.com

Excursie Muntii Apuseni oaza de frumusete autentica 5 zile

Euro Team TravelExcursie Muntii Apuseni oaza de frumusete autentica 5 zile – include 4 nopti de cazare la pensiune 3* in Vartop, Parcul Natural Apuseni, mic dejun si cina + un pahar de apa si vin la masa, seara bihoreana cu program folcloric, muzica de petrecere si bucate alese, vizite conform descrierii, transport cu autocar/microbuz modern, cu climatizare, ghid insotitor pentru intreaga perioada.

Descarcati Atasamentul

Fișier Descriere
pdf Excursie Muntii Apuseni, oaza de frumusete autentica-2019 4 nopti cazare, demipensiune, autocar, ghid
pdf Asigurarea STORNO Preturi asigurare STORNO
Preturi, asigurare storno, detalierea serviciilor, evenimente asigurate, anularea calatoriei.
jpg Harta Mementobus Christian Tour Harta Mementobus Christian Tour
Terminalul MementoBUS, (situat in spatele Autogarii IDM, vis-a-vis si de Magazinul IDM si Gara Basarab (acces dinspre Sos. Orhideelor/Pod Basarab).

Plecari disponibile

Cere Oferta

Cazare Transilvania

Cazare TransilvaniaCazare Transilvania oferte sejur minim 5 nopti cazare in pensiuni, vile si hoteluri, masa mic dejun, demipensiune sau pensiune completa, precum si alte servicii conexe oferite de unitatile de cazare. Transilvania cu patrimoniul sau multietnic, cu influente germanice si maghiare, se resimte in toata frumusetea sa prin intermediul preparatelor culinare traditionale, al arhitecturii, costumelor populare, Cititi mai mult

Informatii Plecare

Harta Mementobus Christian Tour

 • Imbarcare ora 06:30 terminalul MementoBUS, (situat in spatele Autogarii IDM, vis-a-vis si de Magazinul IDM si Gara Basarab (acces dinspre Sos. Orhideelor/Pod Basarab).
 • Plecare ora 07:00 din Bucuresti pe traseul Bucuresti – Brasov – Vartop

HARTA LOCATIE IMBARCARE / PLECARE

Nota

 • Turistii se vor prezenta la locul de imbarcare cu cel putin jumatate de ora mai devreme fata de orele de plecare mentionate.
 • Autocarele/ microbuzele transportatoare sunt moderne, echipate cu sistem audio-video, aer conditionat, scaune rabatabile.
 • Asezarea in autocar/ microbuz va fi realizata de catre ghidul insotitor conform diagramelor de imbarcare (in functie de ordinea inscrierii turistilor).
 • Autocarul/ microbuzul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore.
 • Desi se fac toate eforturile pentru a opera tururile cum sunt prezentate, in unele ocazii poate fi necesar sa facem modificari la traseu sau ordinea obiectivelor din itinerar.
 • Ordinea vizitelor din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitarii tuturor obiectivelor incluse in program.
 • Intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse in pretul pachetului.
 • Grupul minim pentru a se organiza acest program este de 15 persoane.
 • Grupul minim pentru a se organiza excursia optionala este de 15 persoane.
 • Pentru excursiile cu barca, va rugam sa va echipati corespunzator. Pe Dunare este posibil sa arda soarele sau sa bata vântul cu putere.
 • Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare (din punct de vedere al categoriei hotelului si al regimului de masa).

Excursii Optionale

 • Drumetie in Parcul Natural Apuseni si Pestera Ursilor: 20 euro/persoana (biletul pentru Pestera Ursilor nu este inclus in tarif)