Site icon Oferte Sejur Romania

Pensiunea Casa Freya Busteni

Pensiunea Casa Freya Busteni min 2 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun inclus, parcare si internet gratuit, fumatul interzis. Nu se accepta introducerea si consumul de bauturi alcoolice si nealcoolice in hotel, altele decat cele comercializate in cadrul locatiei.

Adresa: Str. Fagetului Nr.31, Busteni, Jud. Prahova

Pensiunea Casa Freya Busteni are un stilul exclusivist, unicitatea designului și a calitatii fac din Casa Freya o placere pentru turisti, este situata intr-un cadru natural superb, in zona Zamora din Busteni, in imediata apropiere a Castelului Cantacuzino.

Pensiunea Casa Freya Busteni se afla la aproximativ1 km de DN1 si implicit de centrul statiunii Busteni, beneficiind de o priveliste incantatoare oferita de Muntii Bucegi si zonele inconjuratoare.

Acceptam toate tipurile de carduri de vacanta.

VERIFICA DISPONIBILTATE SI TARIF

Structura de cazare

Pensiunea Casa Freya Busteni are o capacitate de cazare de 30 locuri de cazare in doua tipuri de care, respectiv:

Facilitati hotel:

Restaurant

Pensiunea Casa dispune de un restaurant propriu cu o capacitate de 40 locuri, masa se serveste in regim „a-la-carte”. Nu se accepta introducerea si consumul de bauturi alcoolice si nealcoolice in hotel, altele decat cele comercializate in cadrul locatiei.

Fitness/Wellness/Sport

  • mini-centru Spa ( acces contra-cost): dotat cu dus, sauna, jacuzzi si loc special amenajat pentru masaj și relaxare. Capacitate: 2-4 persoane.

ALTE OFERTE

[booking_product_helper shortname=”pensiunea casa freya busteni”]

Pensiunea Casa Freya Busteni

Pensiunea Casa Freya Busteni sejur 5 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun inclus, parcare si internet gratuit, fumatul interzis. Nu se accepta introducerea si consumul de bauturi alcoolice si nealcoolice in hotel, altele decat cele comercializate in cadrul locatiei. Cazare Busteni, Vacanta la munte in Busteni, Sejur la Busteni, O saptamana la munte, Vacanta Busteni, Sejur Busteni,  Oferte Busteni, Oferte Busteni, Vacanta la Busteni

Exit mobile version